to 12.03. klo 18:30

Tappara - KooKoo

Ihmeellistä sulamista ilmassa! Tappara ei vakuuta

KooKoon pudotuspelijuna on hyvässä vauhdissa, eivätkä sitä ole viime kierroksilla pystyneet Liiga-mittapuun kalleimmatkaan joukkueet pysäyttämään. Tappara puolestaan on tiputellut viime aikoina pisteitä matkalle, eivätkä sen otteet pudotuspelikevään alla ole täysin vakuuttaneet, mikä lisää Uhmapelaajien vahvaa luottoa KooKoon voittoon.

Lukko on hiipinyt huikealla pistetehtailullaan vain pisteen päähän Tapparasta, joka haluaisi takuulla pitää kiinni runkosarjan kakkospaikasta. Pisteitä ei yksinkertaisesti olisi varaa luovuttaa tavoilla, joilla joukkue on viime aikoina niitä jaellut menemään. Tappara on tavallisesti tunnettu vahvojen ja tasaisten 60-minuuttisten ansiosta, mutta viime kierroksilla se on sulanut otteluiden loppujen lähestyessä huolestuttavilla tavoilla.

Kirvesrintojen kolme edellistä kamppailua ovat ratkenneet varsinaisen peliajan jälkeen. Tappara on ollut kaikissa kamppailuissa ainakin jossain vaiheessa kuskin paikalla, mutta kahdesti se on johtanut peräti kahdella maalilla ja vastustaja on tullut yhdessä erässä rinnalle venyttäen ratkaisua. Tapparan kannalta lainkaan hyvässä valossa ei näyttäydy myöskään se, että tappioita on viime aikoina tullut Jukurien ja SaiPan kaltaisia joukkueita vastaan.

KooKoo esitteli vahvan ottelun Kärppiä vastaan viime lauantaina ja kairasi lopulta voiton. Liigassa suurimpia tilipusseja heiluttavien seurojen kuritus jatkui kuluvan viikon tiistaina, kun kouvolalaiset kurittivat kotonaan HIFK:ta maalein 5–2 tulemalla kahden maalin takaa-ajosta aina voittoon saakka. Jokainen KooKoo-pelaaja pelaa tällä hetkellä niin vahvasti kuin pystyy, eikä ensimmäistäkään alisuorittajaa ole.

Itseluottamus on KooKoo-ryhmällä tällä hetkellä tapissa ja se on erinomainen asia tulevia pudotuspelihaasteita silmällä pitäen. Uskotaan siihen, että KooKoo kaataa kolmannen kovan profiilin joukkueen peräkkäin ja nostetaan pelivalinnaksi lopullinen vierasvoitto.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>