Liiga ma 25.03. klo 18:30

Tappara - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tappara kokemuksen johdolla voittoon!

Liigan puolivälierät jatkuvat maanantaina ja Tampereella Tappara saa vastaansa ottelusarjan kolmannessa ottelussa Lukon. Tappara johtaa sarjaa 2–0 ja maanantain ottelu voi olla käännekohta sarjalle tai mahdollisesti lopullinen naula arkkuun. Maanantain ottelu alkaa Hakametsässä tuttuun tapaan klo 18.30.

Lyö 50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätystä:

Gutsilta saat nyt uuden asiakkaan etuna 50 euron riskittömän vedon!

Viimeiset kaksi ottelua on siis päättynyt ennakkosuosikki Tapparan voittoon. Ottelut ovat olleet hyvin tiukkoja ja molemmilla kerroilla kirvesrinnat ovat ottaneet 3–2-voiton. Ensimmäisessä ottelussa Lukko johti ensimmäisen erän jälkeen, mutta kokenut Tappara rutisti lopulta voittoon. Toisessa ottelussa Tappara johti jo ensimmäisen viiden minuutin pelin jälkeen eivätkä raumalaiset saaneet kirittyä eroa umpeen.

Pelillisesti ensimmäinen ottelu oli tasaisempi, mutta toisessa ottelussa Tappara oli selvästi kotiläksynsä tehnyt ja hallitsi enemmän peliä. Toisen ottelun kolmannessa erässä Lukko pääsi kuitenkin enemmän pelin sisälle ja pääsi yrittämään tasoitusta jopa kahden miehen ylivoimalla, mutta ei onnistunut käyttämään tätä tilaisuutta. Ottelun hahmo oli viimeisessä erässä jopa 22 torjuntaa kerännyt Tappara-vahti Christian Heljanko, joka torjunnoillaan siivitti tamperelaiset voittoon.

Hakametsässä tanssitaan maanantaina!

Ensimmäinen pelivalintamme on Tapparan voitto varsinaisella peliajalla. Kaksi edellistä ottelua ovat olleet tiukkoja ja sama meno varmasti jatkuu Hakametsässä. Tappara kuitenkin tuttuun tyyliinsä parantaa peliään ottelusarjan myötä ja on nyt kahden ottelun aikana nähnyt, millä tavalla Lukko pelaa. Yllätyksiä raumalaisten hatusta tuskin enää löytyy ja Tappara luottaa omaan peliinsä ja voittaa ottelun varmalla kokeneen joukkueen esityksellä.

Sarjan ennakkoasetelmissa Tapparan maalivahtipeli oli joukkueen isoin kysymysmerkki. Nyt huutoon on vastattu. Heljanko on osoittanut olevansa mies paikallaan ja maalivahti pelaa upeaa kevättä. Nuoren maalivahdin itseluottamus vain kasvaa entisestään ja Lukko lyö päätä seinään Heljangon kanssa.

Toinen pelivalintamme on Tapparan voitto varsinaisella peliajalla ja alle 5,5 maalia. Jos Tappara siirtyy alussa johtoon on Lukon todella vaikea päästä rinnalle ja ohi. Tappara pelaa ärsyttävän hyvin johtoasemassa ja osaa suojella johtoaan. Tässä tapauksessa voidaan nähdä vähämaalinen ottelu ja kohde on sille mitä mainioin!