la 29.09. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Tappara – Saipa | Tapparan peli yskii

Lauantaina Liigassa pelataan täysi seitsemän ottelun kierros ja Tampereella toisensa kohtaavat todella erilaisissa tilanteissa olevat joukkueet. Kotijoukkue on aloittanut kauden todella vaisusti, vierasjoukkue SaiPa sen sijaan on ollut alkukauden piristysruiske.
Kotijoukkue Tappara nostettiin kauden alla mestarisuosikiksi, mutta alkukauden aikana se ei ole pelannut läheskään odotusten mukaisesti. Viime kotiottelun Tappara hävisi Rauman Lukolle, joka ei ole myöskään saanut peliään vielä täysin uomiinsa. Perjantaina Tappara kävi ottamassa Kuopiossa niukan tappion Kalpan vieraana.
Toistaiseksi Tappara on ottanut ainoastaan yhden voiton Pelicansin kustannuksella. Alkukauteen mahtuu myös musertava 8-3 tappio KooKoota vastaan. Viime kaudella Tapparan maalivahti tilanne oli kunnossa, kiitos Dominic Hrahovinan mies kuitenkin vaihtoi kauden päätteeksi maisemaa.
Tilalle ykkösmaalivahdin viittaa on soviteltu Christian Heljangon harteille. Kuuden pelin saldona torjuntaprosentti on 90,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo peräti 2,88. Kakkosmaalivahtina toimii kokenut Niklas Bäckström, mutta toistaiseksi hän ei ole saanut peliaikaa kuin KooKoota vastaan osittain.
Erikoistilannepelaamisessa Tappara on ollut toistaiseksi koko sarjan heikoin. Ylivoimalla joukkue ei ole onnistunut kuin keskimäärin joka kymmenes kerta. Paremmalta ei liiemmin näytä joukkueen alivoimaprosentti 60,0. Tasakentällisin Tappara on kuitenkin tehnyt melkein 20 maalia.
Kaikesta huolimatta Tappara on laadukas joukkue, joka ei vaan ole saanut koneestaan kaikkea irti. Esimerkikisi KooKoon tappiota lukuunottamatta tappiot ovat tulleet ainoastaan yhden maalin erolla. Joukkueesta löytyy paljon taitoa, kuten jokkueen paras pistemies Tomas Zaborsky ja maalipörssin kärki Niko Ojamäki.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Vierasjoukkue SaiPa nostettiin jo ennen kautta potentiaaliseksi yllättäjäksi. Kauden ensimmäisissä peleissä joukkue on näyttänyt, ettei väite ollut tuulesta temmattu. SaiPa on sarjassa toisena ottelun enemmän pelanneen TPS:n perässä.
Erikoistilannepelaamisessa Saipa on ollut myös hyvässä vireessä. Ylivoima on suoritettu 35,00% varmuudella, alivoimaprosentti puolestaan 76,92. Ylivoimalla joukkue on ollut koko sarjan tehokkain.
Maalinsuulla päävastuun on kantanut Frans Tuohimaa, joka nostettiin jo viime kaudella Liigan parhaiden veskareiden joukkoon. Toistaiseksi kiekot eivät ole pomppineet räpylään aivan parhaalla mahdollisella tavalla.
Toisaalta mikäli katsotaan voittosaraketta, tilanne näyttää varsin hyvältä. Kakkosvahtina pelannut Niclas Westerholm on pelannut ainoastaan yhden pelin, joka sujui mainiosti – tuloksena nollapeli 31 torjunnan jälkeen.
Kertoimien asettelussa Tapparan kohdalla näkyy selvästi ennen kauden alkua luotu ennakkoasetelma ja kotijoukkueen asema. Kuitenkin nykytasoon peilattuna kertoimet ovat ikään nurinpäin käännetyt. Siinä missä Tappara on kompuroinut kotona sekä ennakkoon heikompia vastaan, on SaiPa aloittanut pirteästi.
SaiPan tärkeimpiä pelaajia maalivahti Tuohimaan lisäksi on ollut Tyler Morley. Mielenkiintoinen tilanne nähdään erikoistilanteissa, sillä vastakkain ovat paras ylivoimajoukkue – SaiPa ja huonoin alivoima joukkue Tappara. Lisäksi lauantain otteluun lähdettäessä SaiPalla on lepoetu puolellaan.
Lapulle poimitaan siis SaiPa, jolle annetaan todella korkeaa kerrointa. Lisäksi peleihin kelpaa myös Saipan maalimäärä yli 2,5.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ