to 14.01. klo 18:30

Tappara - SaiPa

Tappara ei pääse helpolla SaiPaa vastaan

Torstaina Tappara lähtee katkaisemaan kolmen ottelun tappiollista jaksoa, kun vastaan luistelee hyvään vireeseen päässyt SaiPa. Tappara on yhden sijan ja pisteen edellä ennen illan ottelua yksi peli vähemmän pelattuna. Altavastaajan asemassa oleva SaiPa voi kuitenkin laittaa Tapparan todella ahtaalle.

Tapparan vuosi 2021 on alkanut kahdella tappiolla, kun viime lauantaina joukkue koki kolmannen peräkkäisen tappion Jukureiden ollessa vahvempi lukemin 3-5. Pelillisesti Tappara ei ole ollut odotetulla tasolla, vaikka pelaajamateriaali on edelleen laadukas. Osaksi ongelmaa on muodostunut lähtökohtaisesti heikompia vastustajia vastaan pelaaminen, jolloin Tappara ei tunnut saavan koneistoa täysin käyntiin.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

SaiPa puolestaan onnistui voittamaan viime lauantaina Pelicansin varsin hyvällä esityksellä ja näin ollen kolmesta edellisestä ottelusta saldona on täydet yhdeksän pistettä. Tilastojen valossa SaiPa on ollut yksi alkukauden heikoimmista joukkueista, mutta peliesitysten parantuessa pistesaldo on noussut ja samalla myös itseluottamus on varmasti koholla. Alku kaudesta SaiPaa vastaan luotiin maaliodottamaa todella paljon illasta toiseen, mutta kauden edetessä on myös puolustaminen hieman parantunut.

Materiaaliedun ollessa kotijoukkueen puolella voidaan Tapparaa pitää otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta edellisen ottelun tapaan ei Tapparalle voi helppoa ottelua ennustaa missään nimessä. SaiPalle tuskin suurta menestystä on luvassa tällä kaudella, mutta parantuneiden otteiden ansiosta peli-ideaa lähdetään hakemaan vieraiden venymisestä pisteille saakka.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleTappara - SaiPa14.01.2021