ti 30.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Tappara – TPS | Kuntopuntarin kärkijoukkueet kohtaavat Tampereella

Liigan tiistain kierroksella pelataan erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Tappara kohtaa TPS:n. Ottelu pelataan Hakametsässä kello 18.30 alkaen. Kuntopuntarissa viiden ottelun otannalla edellämainitut joukkueet ovat kärjessä.
Tappara on Liigassa sijalla seitsemän kerättyään 25 pistettä kaikkiaan 16 pelatusta ottelusta. Tamperelaisten alku Liigassa oli surkea, mutta viime aikoina he ovat löytäneet hyvän vireen voitettuaan viidestä edeltävästä ottelustaan neljä. Tapparan maaliero on 42-41. Tapparan otteluissa on siis keskimäärin tehty yli viisi maalia ottelua kohden.
Tapparan rosteri on kivikova ja se kestää vertailun Liigassa ketä tahansa vastaan. Alkukauden aikana parhaiten ovat esiintyneet tehopisteiden valossa kultakypärä Tomas Záborský (6+10=16), Jarkko Malinen (6+6=12) ja Niko Ojamäki (4+7=11). Puolustajista eniten tehoja on summannut Otso Rantakari, yhteensä kymmenellä pisteellään (2+8). Ennen kautta moni kyseenalaisti Tapparan maalivahtitilanteen. Tämä on osoittautunut turhaksi, sillä ykkösmaalivahti Christian Heljanko on pelannut 15 ottelua torjuntaprosentilla 91,64 ja päästettyjen maalien keskiarvo on 2,19.
Tappara on ollut alkukaudella vahvimpia joukkueita tasakentällisin, mistä kertovat pelaajien loistavat plusmiinus-lukemat. Sen sijaan joukkueen ylivoima on ollut kaikista joukkueista kolmanneksi huonointa ainoastaan reilun 15 prosentin tehokkuudella. Tapparan ylivoima oli alkukaudesta vielä huonompaa, mutta siinäkin on tapahtunut kehitystä. Kirvesrintojen alivoimapelaaminen on ylivoiman tapaan ollut alkukauden aikana heikkoa – alivoima on pitänyt ainoastaan 76,09 prosenttisesti – lukema on sarjan toiseksi heikoin.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!
TPS on sarjassa hienosti toisena kerättyään 16 ottelussa yhteensä 35 pistettä. Maalierokin on loistava 47-30.
Turkulaisten rosteri on niin ikään todella kova, mutta joukkueella on ikäviä loukkaantumisia. Kaapo Kakko, Henrik Haukeland, Elmeri Eronen ja Brandon Gormley eivät pelaa tiistaina.
Joukkueen kovimmat pistelingot alkukaudesta ovat olleet Ilari Filppula (6+11=17) ja Oula Palve (9+5=14). Palve valittiin myös Suomen maajoukkueeseen Karjala-turnaukseen. Ilkka Heikkinen on iskenyt puolustajan paikalta neljä maalia ja 13 tehopistettä (4+9=13). Tiistaina maalilla torjuva Rasmus Tirronen on pelannut hyvän alkukauden. Torjuntaprosentti on 93,42 ja päästettyjen maalien keskiarvo alle kahden, tarkalleen lukema on 1,83.
TPS on koko sarjan kovin joukkue erikoistilanteissa tällä hetkellä. Palloseuran ylivoima on ollut sarjan parasta
toimien yli 27 prosentin tehokkuudella. Alivoimakin on ollut varmaa suorittamista ja maalia on varjeltu 87 prosentin varmuudella, joka on toiseksi paras lukema Kärppien jälkeen.
Kertoimia katsellessa Tapparan kerroin miellyttää. Tamperelaisjoukkue on selkeästi parempi tasakentällisin pelatessa, mutta erikoistilanteissa TPS on puolestaan taas omaa luokkaa. Turkulaisten loukkaantumiset vievät heiltä pari avainpelaajaa, joka painaa hieman vaakakupissa – Tapparan kotietua unohtamatta.
Ylivoimamaaleille tarjotaan hyvää kerrointa. TPS:n ylivoima on loistavaa, Tapparalla se on tällä hetkellä kelvollista. Nämä pelit ratkaistaan ylivoimalla ja tänään ylivoimalla maalataan ainakin kahdesti.
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ