Liiga la 11.01. klo 17:00

Tappara - TPS

Jatkaako TPS pisteputkeaan?

Tappara saa vastaansa mukavassa vireessä olevan Tepsin. Kotijoukkueen lepo -sekä materiaalietu taitavat kuitenkin olla liikaa vierailijoille. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat kääntyneet Tapparalle todella rajuin lukemin.

Kotijoukkueen peli on ollut varsin ailahtelevaa, mutta pisteitä on kertynyt hyvään tahtiin ja siitä on merkkinä loistava sijoitus sarjataulukossa. Tappara on tehnyt keskimäärin 3.3 maalia ottelua kohden ja vastaavasti päästettyjä on 2.2, plussaa on siis reippaat 40. Parhaina tehomiehinä ovat kunnostautuneet Kuusela sekä Karjalainen, jotka molemmat löytyvät pistepörssin kymmenen parhaan joukosta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

TPS on pelannut viime kamppailuissaan hyvin. Ensin kaatui varsin heikossa tilanteessa oleva SaiPa ja eilen joukkue taisteli tasurin Kärppiä vastaan. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut tehokasta vaikka laukauksia ei eilenkään liian montaa kertynyt. Maalivahtihommissa on onnistuttua eikä peli ole revennyt vaikka vastustaja on laukonut järkyttäviä määriä. Joukkueen parhaana pistemiehenä on onnistunut Lauri Pajuniemi, joka nousi eilen kahteenkymmeneen tehtyyn maaliin!

Peli-idea tukee molempien joukkueiden hyvää hyökkäysvirettä; lapulle poimitaan otteluun yli 5.5 maalia. Molemmilta joukkueilta löytyy hyvä määrä tulivoimaa tämän rajan ylittämiseen. Panos tulee pitää maltillisena, sillä etua ei älytöntä määrää ole tarjolla.

10 euroa pelirahaa