Liiga ti 16.03. klo 18:30

Tappara - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kiekkojännäri luvassa – onko TPS muka altavastaaja Tapparaa vastaan?

Tiistain Liiga-kierroksella nähdään mielenkiintoinen kamppailu Tapparan ja TPS:n välillä. Odotettavissa on todella tasainen kamppailu, mutta kertoimissa TPS on asetettu selvään altavastaajan asemaan. Hyödynnämme tämän ja pelivalintamme on TPS:n vierasvoitto.

Kymmenen ottelun kuntopuntarissa joukkueet ovat rinnakkain jaetulla viidennellä sijalla. TPS on kuitenkin saanut omat sarjapisteensä paljon vahvemmilla marginaaleilla. Turkulaiset ovat tehneet 30 häkkiä ja päästäneet 18. Tappara puolestaan on tehnyt vähemmän (24) ja päästänyt enemmän (23).

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ainoa asia, missä Tapparan voi sanoa olleen viime aikoina vahvempi on ylivoimapeli. Tamperelaiset ovat ylivoimalle tehneet tulosta murhaavalla 24,49 prosentin varmuudella. Turkulaisten vastaava lukema on 15,79%. Riittävätkö ylivoimapeli ja kotietu tekemään Tapparasta ennakkosuosikin?

Tapparan ja TPS:n ottelusta on luvassa todellinen kiekkojännäri. Sarjataulukossa he ovat vierekkäin 3. ja 4. sijoilla, joten panosta riittää. Lisäksi kyseessä on kaksi tasavahvaa joukkuetta, joten asetelmat ovat kohdillaan. Emme ole aivan samaa mieltä Tapparan ennakkosuosikin asemasta, joten ruksitamme kupongille kakkosen TPS:n vierasvoitolle.