pe 14.02. klo 18:30

TPS - Ässät

TPS kohtaa Ässät kuuden pisteen ottelussa

Perjantai-iltana Turussa käydään niin sanottu kuuden pisteen ottelu, kun TPS saa vastaansa Ässät. Ässät on edelleen kuusi pistettä kotijoukkuetta edellä ja yhä kiinni viimeisessä jatkopelipaikassa. Luvassa on tiukka taistelu, jossa maaleilla tuskin juhlitaan.

Kotijoukkue TPS pelasi viimeksi viikko sitten ja silloin HIFK kaatui lukemin 1-4. TPS on joutunut viime aikoina kohtaamaan sarjan parhaimmistoon kuuluvia joukkueita, joten turkulaiset varmasti iskevät kovaa heti ottelun alusta alkaen. Puolustuksellisesti TPS on mennyt huimasti eteenpäin alkukauden sekoiluun nähden ja maalivahtihankinta Erik Källgren on osoittautunut päteväksi ykkösvahdiksi. Kultakypärä Lauri Pajuniemen loukkaantuminen maajoukkuepeleissä aiheuttaa suuren aukon hyökkäyspeliin, vaikka myös muut hyökkääjät ovat alkaneet heräillä kohti kevättä. Kokenut Lauri Korpikoski on turkulaisten onneksi noussut takaisin sille tasolle, jota häneltä vaaditaan.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Ässien peli on viime aikoina ollut nousujohteista. Vaikka porilaiset kokivat voittojen keskellä pari tappiota on joukkueen yleisilme pelaamisessa ylöspäin. Ässien selkein heikkous muihin TOP 10 -joukkueisiin nähden on maalinteko. Ässillä maaleja on tehtynä tähän mennessä ainoastaan 109 kappaletta, kun seuraavaksi vähiten ylemmän kastin joukkueista on 130. Viimeisimmissä peleissä maalinteko on onnistunut, mutta samalla myös omissa on kolissut. Ässien vahvuus on ollut tiukka puolustuspeli ja siihen on päästävä takaisin, mikäli porilaiset haluaa taistella mitaleista. Vierailla loukkaantumistilanne hyökkääjien osalta ei ole ihanteellinen, kun viimeisimpänä kokoonpanosta putosi joukkueen kultakypärä Tylor Spink. Puolustus- ja maalivahtiosasto sen sijaan on terveenä, joten yllätyksiä niiden osalta tuskin nähdään.

Kyseessä on jatkoa ajatellen molemmille todella tärkeät pisteet, joten odotettavissa on tarkkaa peliä puolin ja toisin. Marginaalit eivät ole suuret, mutta ne kääntyvät kuitenkin kotijoukkueen eduksi. Pelivalinnaksi nostetaan Unibetin tarjoama yhdistelmäveto (TPS:n lopullinen voitto + alle 5 maalia ), jolle on tarjolla yli kolmen kerrointa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleTPS - Ässät14.02.2020