ke 27.01. klo 18:30

TPS - HIFK

TPS vakuuttaa kokonaisvaltaisuudellaan! Jatkuuko voittoputki myös HIFK:n tähtisikermää vastaan?

TPS on vakuuttavassa neljän ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on kaatanut esimerkiksi Kärpät ja KalPan. Seuraava haaste ei kuitenkaan ole turkulaisille helppo, kun niin ikään erinomaisessa vedossa oleva HIFK palaa askiin pitkästä aikaa. Kauden ensimmäinen keskinäinen kamppailu pelattiin niin ikään turussa ja se oli tasainen mittelö. Merkittävänä altavastaajana kova kotijoukkue kiinnostaa kertoimissa keskiviikkona.

Kotijoukkue TPS on voittanut neljä ottelua peräkkäin ja kerännyt peräti 13 pistettä viiden ottelun kuntopuntarilla. HIFK on napsinut samalla tilastolla ainoastaan pisteen vähemmän ja sarjataulukossa joukkueita erottaa vain kaksi pistettä, tosin helsinkiläisvieraiden eduksi. Joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella Turussa lokakuun lopulla, jolloin HIFK oli vahvempi 3–4-jatkoaikavoitolla.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

TPS pelasi sekä perjantaina että lauantaina, mutta vieraiden viimeisimmästä ottelusta on kulunut jo viikko. Isäntien pelituntuma on erinomainen, joten HIFK saanee kunnon haasteen. Kertoimissa isäntä on arvioitu selkeäksi altavastaajaksi, mutta viime aikoina joukkue on antanut kovia näyttöjä. Neljän ottelun voittoputkessa Raimo Helmisen suojateille on kertynyt voitot Jukureita, Sportia, Kärppiä sekä KalPaa vastaan.

Ylivoimapelaamisessa TPS on parantanut viime aikoina ja sen voittokulussa se on ollut tärkeä osa. Joukkue on viimeistellyt viisi erikoistilannemaalia, mutta alivoimalla omissa on kolissut ainoastaan kerran. HIFK:n vaarallisuus ylivoimalla tiedetään ja joukkue pelaa myös kelpo alivoimaa, mutta TPS yltää erikoistilanteissa lähes samalle tasolle ja on ollut niissä erityisesti hiljattain vakuuttava.

Pelivalinnaksi nostetaan turkulaisten lopullinen voitto. TPS on erinomaisessa vedossa ja pääsee iskemään kotikaukalossaan hyvin levänneenä. Voittokulkunsa aikana joukkue on päästänyt ainoastaan neljä maalia ja voittojen takuumies Andrei Karejev jatkanee joukkueen maalilla HIFK-ottelussa.

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>