Liiga ke 03.03. klo 18:30

TPS - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukureiden tappioputki on jo yhdeksän ottelun mittainen!

Illan ottelussa TPS saa vieraakseen Jukurit. TPS:n viime viikko oli tuloksellisesti vaisu, mutta perustasoero on selkeästi kotijoukkueen hyväksi ja siksi se myös lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Jukurit on ollut suurissa vaikeuksissa, mutta se tuskin kuitenkaan aivan täysin jyrän alle jää. TPS:n selkeästä ennakkosuosikin asemasta huolimatta ottelusta tuskin suurta maalijuhlaa syntyy.

TPS pelasi viime viikolla neljästi ja ainoaksi voitoksi jäi viikon ensimmäinen ottelu JYPiä vastaan. Maaliodottaman valossa se pelasi kolme muuta ottelua varsin kelvollisesti, mutta tulosta ei tullut. Kova ottelutahti on verottanut TPS:n otteita ja etenkin maalinteko on takkuillut viime aikoina, mutta Jukureita vastaan maalipaikkoja pitäisi syntyä helpommin. Puolustussuuntaan TPS pelaa hyvin ja sitä vastaan luodaan harvoin suuria määriä maaliodottamaa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jukureiden tappioputki on venynyt jo yhdeksän ottelun mittaiseksi. Vastassa on ollut useita hyvin puolustavia joukkueita ja siten myös maalinteko on ollut tuskaista. Pelillisesti Jukurit on kuitenkin esiintynyt ihan kelvollisesti, mutta onnistumiset on loistaneet poissaolollaan. Vieraiden päästettyjen maalien sarake näyttää varsin karulta, mutta viime aikoina suurempi ongelma on ollut tehottomuus. TPS vastaan hyökkäyspeli tuskin helpottuu, mutta maalien pysyessä vähissä myös Jukureilla on mahdollisuudet yllätykselle.

TPS on otteluun ansaitusti selkeä ennakkosuosikki, mutta kertoimien ollessa jo todella matalalla peli-ideaa lähdetään hakemaan vähämaalisuudesta. Jukurit on pystynyt pelaamaan tasaisia otteluita, joten TPS tuskin tulee helpolla pääsemään. Molemmat joukkueet on viime otteluissa pelannut hieman tuloksia paremmin, mutta hyökkäyspeli ei ole loistanut. TPS:n hyökkäyskalusto riittää Jukureiden kurittamiseen, mutta tällä kerralla luotetaan siihen, että tulos pysyy maltillisena.