to 20.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Liiga: TPS – Kärpät | Kärkikamppailu Liigassa – TPS:llä sivussa ketjullinen pelimiehiä

TPS ja Kärpät iskevät yhteen Turussa torstai-iltana käytävässä Liigan kärkikampailussa. Kärpiltä ovat sivussa nuorten MM-kisajoukkueen mukana Kanadaan matkanneet Rasmus Kupari sekä Aleksi Heponiemi. TPS:n riveistä nuori puolustaja Olli Kaskinen sekä sensaatiohyökkääjä Kaapo Kakko ovat niin ikään maajoukkueen mukana. Turkulaiset kärsivät lisäksi todella pahasta loukkaantumissumasta.
TPS:llä pahoja loukkaantumisia – ketjullinen pelimiehiä sivussa
Joukkueen tärkeimmät keskushyökkääjät Ilari Filppula sekä Oula Palve ovat molemmat telakalla. Nuori puolustaja Bernard Isiguzo on niin ikään loukkaantuneena sivussa, eikä lista lopu tähän.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Lauri Korpikoski on pitkäaikaispotilaana sivussa ja pitkään. Loukkaantumisista kärsivät myös joukkueen nuorempaan kaartiin lukeutuvat Hannu Kuru sekä Otto Nieminen. Joukkueen maalilla päätorjuntavastuun kantanut Rasmus Tirronen sai maaottelutauon EHT-kamppailuissa kolhua Palveen tavoin ja on sivussa.
Kun poissaolijoiden listalle lisätään vielä Kaapo Kakko ja Olli Kaskinen, jotka ovat mukana alle 20-vuotiaiden maajoukkueleirityksellä, voidaan sanoa turkulaisten tilanteen olevan vähintäänkin hankala.
Vastus ei torstaina ole helppo, sillä Liigaa 12 pisteen erolla turkulaisista johtava Kärpät saapuu vieraaksi.
Oululaisilla ei ole pulaa pelaajista, mutta tehojen poistuminen näkyi tiistaina – erityisesti ylivoima sakkasi
Kärpiltä on tärkeitä palasia poissa, kun kakkosketjusta puuttuvat Rasmus Kupari sekä Aleksi Heponiemi. Oululaiset kaatoivat edellisottelussaan Ilveksen lukemin 2–1, mutta vasta jatkoajalla ja todella vaivaisesti.
Kärpät sai tiistain Ilves-ottelussaan poikkeuksellisen paljon ylivoima-aikaa, mutta ylivoima oli todella kesyä, eikä se tuottanut läheskään riittävästi vaarallisia paikkoja Ilveksen maalille. Ylivoimassa näkyi kahden juonikkaan nuoren pelaajan puuttuminen.
Keskeisin asia Kärppien kannalta TPS-otteluun on tehojen löytäminen muualta. Ilves-otteluun vihjattiin Oskar Osalan täysosumaa, mutta Kärppien ainoasta maalista vastasi suurten osumien mies, Aleksi Mäkelä.
TPS-ottelun alla Osalan maali otetaan jälleen pelikohteisiin, sillä mies väläyttelee osaamistaan ja kokonaisvaltaisuuttaan Liigassa vahvasti. Mies suorastaan dominoi kentällä omilla vahvuuksillaan ja hänen roolinsa kasvaa entisestään, kun nuoriso-osasto on ulkomailla.
Oululaisten tilanne on hieman valoisampi kuin loukkaantumissumassa painivan TPS:n, joten ykköskohteeksi nostetaan vierasvoitto varsinaisella peliajalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ