Liiga pe 10.01. klo 18:30

TPS - Kärpät

Kärpät jatkaa lentoaan

Turussa pelataan perjantaina mielenkiintoinen ja odotuksiltaan varsin maalirikas kamppailu kun sarjakärki Kärpät tulee pyörittelemään kotijoukkuetta. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat menneet Kärpille selkein lukemin.

Kotijoukkue TPS nappasi pitkästä aikaa puhtaan voiton Liigassa kun joukkue kävi vierailla SaiPan kotiluolassa. Peli näytti todella hyvältä mutta on otettava huomioon, että vastustaja oli jopa heitä heikompi. Peli-ilmettä ja yleistä olemusta tämä varmasti kohensi, joten joukkueen on mukava palata kotiluolaan. Vastustaja Kärpät on kuitenkin täysin eri tason joukkue, eikä piristymisestään huolimatta Tepsillä pitäisi olla mitään palaa ottelussa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kärpät on pelannut varsin vakuuttavasti ja tähän kun otetaan mukaan vielä U20-pelurit, on perjantai-illasta tulossa varsin yksipuolinen näytös. Joukkue on tehnyt keskimäärin 3.1 maalia ottelua kohden, mikä on todella hyvä lukeman kun otetaan huomioon, että omissa soi vain 1.6 kertaa ottelua kohden. Parhaita pistemiehiä joukkueesta ovat Juho Lammikko sekä Jesse Puljujärvi, joka on Game scoren valossa sarjan paras hyökkääjä.

Peli-idea on selkeä. TPS on nostanut hitaasti mutta varmasti tasoaan, vastustaja vain sattuu nyt olemaan liian kova. Pelataan Kärppälauman vähintään kahden maalin voittoa. Kohteeseen kannattaa panostaa maltillisesti.

10 euroa pelirahaa