ti 09.03. klo 18:30

TPS - SaiPa

TPS:llä mahdollisuus ottaa toinen murskavoitto SaiPasta putkeen

TPS kohtaa Liigan tiistaikierroksella SaiPan toista kertaa putkeen. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi turkulaisten 6-1 vierasvoittoon. Uskomme, että TPS on tänäänkin niskan päällä ja pelivalintamme on joukkueen vähintään kahden maalin voitto. Veto siis osuu, jos TPS voittaa esimerkiksi 3-1, 2-0 tai 6-1 lukemin.

Edellinen kohtaaminen oli loppunumeroista huolimatta varsin tasainen, mutta kiekonhallinta ei tällä kertaa kerro totuutta joukkueiden tasoerosta. TPS nimittäin nappasi avauserässä vakuuttavan 4-0 johdon, jonka jälkeen joukkue vaihtoi pienemmälle vaihteelle.marssi avauserässä nopeasti 4-0 johtoon, jonka jälkeen paras särmä katosi turkulaisten pelistä. Etenkin kolmas erä oli TPS:n osalta vain pelailua, ja SaiPa voitti viimeisen erän laukaukset 12-5.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

Viiden ottelun kuntopuntarilla mitattuna TPS on Liigan neljänneksi kuumin joukkue. Joukkue on hävinnyt vain kerran ja päästänyt viiteen otteluun vain vaivaiset kahdeksan maalia. TPS:n puolustuspeli on vaikea pala ratkaistavaksi SaiPalle, joka on kuntopuntarin toiseksi heikoin joukkue ja tehnyt viidessä ottelussa vain seitsemän maalia. Samaan aikaan TPS on löytänyt ratkaisijoita laajalta rintamalta, kun Juuso Pärssisen johtama ykkösketju on ollut viime aikoina kovassa iskussa.

TPS tuskin viimeistelee tänään yhtä kovalla prosentilla kuin edellisessä ottelussa. Toisaalta on hyvä muistaa, että TPS pelasi jälkimmäisen puoliskon puolivaloilla. Turkulaiset ovat yksi Liigan kuumimmista joukkueista, kun taas SaiPan maalinteko-ongelmat ovat jatkuneet läpikauden. Näin ollen uskomme, että marginaalit joukkueiden välillä voivat tänäänkin venyä ja pelivalintamme on TPS:n vähintään kahden maalin voitto.