Liiga pe 13.01. klo 18:30

Uhmapelaajien - Liigalappu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelaa Liigalappua ja saat 25€ ilmaisvedon! Onko HIFK edelleen kryptoniittia TPS:lle?

Pelaa Uhmapelaajien loihtimaa Liigalappua perjantaille ja saat 25€ ilmaisvedon. Ilmaisbetsin kannalta ei ole väliä, osuuko kuponki – saat sen joka tapauksessa. Tsekkaa toimintaohjeet vihjeen lopusta ja lyö lappu sisään!

Perjantain Liigalapulla metsästetään 139€ pottia! Jos pelaat lappua Galaksinolla, saat ilmaisvedon kaupan päälle. Tapetilla on tuttuun tapaan kolme kiinnostavaa nostoa perjantain kierrokselta. Esimerkiksi Turussa TPS yrittää kaataa nemesiksensä ja Jukurit ei peruuttele – ei edes sarjakärkeä vastaan. Katso kaikki kohteet alta!

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

1. TPS – HIFK

Lopullinen voittaja – HIFK / kerroin 1,93

HIFK on ollut TPS:lle ylivoimainen vastustaja tällä kaudella. Isäntä on saanut kiekon stadilaisten verkkoon kahdessa keskinäisessä kohtaamisessa ainoastaan kertaalleen ja vierailija on ollut vuodenvaihteen jälkeen nosteessa. Parissa edellisessä ottelussaan Ville Peltosen miehistö on latonut peräti kahdeksan pelitilannemaalia, mikä on ollut sille todella harvinaista herkkua. Hyvät tulokset ja hyökkäyspään onnistumiset ovat nostaneet helsinkiläisten itseluottamusta silmissä. Avausvalinnaksi kupongille napostellaan lopullinen vierasvoitto Turun kamppailuun.

2. Jukurit – Lukko

Maalimäärä – yli 4,5 / kerroin 1,63

Sarjakärki Lukko on matkustanut perjantaiksi Mikkeliin, jossa se kohtaa hyökkäyspäätään hiljattain englantilaissensaatiolla Liam Kirkillä vahvistaneen Jukurit. Iso-Britannian MM-joukkueesta kiekkokansan tietoisuuteen hurjilla pörsseillään viimeistä edellisissä kisoissa noussut sentteri on iskenyt neljässä pelaamassaan Liiga-ottelussa yhtä monta tehopistettä (1+3). Viime aikoina on kuitenkin näyttänyt siltä, että erityisesti alakertaan Jukureissa olisi vahvistusta kaivattu.

Alkuvuoden neljässä ottelussaan isäntä on päästänyt peräti 16 maalia ja nyt se kohtaa sarjakärjen. Lukko on hävinnyt ainoastaan kertaalleen kahdeksan kamppailun otannalla ja erityisesti heikommin puolustavia joukkueita vastaan maaleja on syntynyt mukavasti. Jukurit ei perinteisesti peruuttele ja se pelaa erittäin runsasmaalisia otteluita suhteessa sarjan standardeihin. Sarjakärki ei isännille armoa anna, mutta pärjääkö Olli Jokisen miehistö Kirkin ja kumppanien johdolla maalintekokisassa? Kupongille napataan yli 4,5 maalia -kohde.

3. KalPa – Ässät

1X2 – KalPa / kerroin 1,77

KalPa on kärsinyt pari niukkaa tappiota peräkkäin, mutta peliesitykset ovat pistemenetyksistä huolimatta vakuuttaneet. Tommi Miettisen joukoilla ei ole hätää ja joukkue on yhä yksi sarjan tasaisimmista suorittajista. Suora pudotuspelipaikka on edelleen täysin otettavissa. Siivittäisikö paluu kotiyleisön eteen kuopiolaiset voittoon? Vieraaksi saapuu Ässät joka on ollut lähes viikon pelaamatta. Isäntä pu0lestaan veti kovan taistelun Lukon vieraana keskiviikkona ja vahvaa kautta pelaava Juha Jatkola antoi joukkueelle torjunnoillaan mahdollisuuden – matsi päättyi lopulta sarjakärjen 2–1-voittoon.

Erityisesti hyökkäyssuuntaan KalPa luo selvästi enemmän uhkaa tasaviisikoin. Ässät on tehnyt vierasotteluissaan ainoastaan 27 maalia kuluvalla sesongilla ja lukema on jopa vähämaalisessa sarjassa surkea – pelattuja matseja reissussa on patapaidoilla kuitenkin alla peräti 18. Lapulle isketään kotivoitto (1X2) – KalPa palaa voittokantaan perjantaina!

Ota ilmaisveto ja voita 139€ näin:

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ Liigalapulle (kuva alla), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa Uhmapelaajien laatima lappu tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Liigalappu

Toimi näin:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö yllä oleva lappu 25€ panoksella ja voit voittaa 139€.
4. Kun kuponki ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.