Liiga pe 20.01. klo 18:30

Uhmapelaajien - Liigalappu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Betsaa Liigalappua perjantaille ja ota 25€ ilmaisveto! Onko kierroksen maistuvin ylikerroin tarjolla Lahdessa?

Pelaa Uhmapelaajien loihtimaa Liigalappua perjantain kierrokselle ja saat 25€ ilmaisvedon. Ilmaisbetsin kannalta ei ole väliä, osuuko kuponki – saat sen joka tapauksessa. Tsekkaa toimintaohjeet vihjeen lopusta ja lyö lappu sisään!

Liigalapulla metsästetään tällä kertaa noin 206€ pottia. Jos pelaat lappua Galaksinolla, saat ilmaisvedon kaupan päälle – toimintaohjeet löytyvät vihjeen lopusta. Perjantai on pullollaan kiinnostavia Liiga-vääntöjä! Jatkuuko TPS:n orastava konttaus Vaasassa? Oliko kammottava JYP-tappio kelkkansa kääntäneille stadilaisille vain yksi ohipeli? Lapun kovinta ylikerrointa etsitään Lahdesta!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

1. Sport – TPS

Lopullinen voittaja – Sport / kerroin 2,00

TPS ailahtelee ja sen tulokset riippuvat usein siitä, millainen päivä maalivahtiosastolla sattuu kulloinkin olemaan. Pääasiassa Liigan kärkimaalivahteihin lukeutuva Lassi Lehtinen on ollut mies paikallaan ja pelastanut viime aikoina todella monta pistettä turkulaisille. Hyökkäyspäässä verottavat merkittävästi tärkeän sentterin Martin Johanssonin sekä erityisesti alkuvuodesta hurjassa iskussa olleen Scott Kosmachuckin poissaolot.

Sport on ollut todella vahva kotonaan ja neljän ottelun otannalla voittoja Vaasassa on tullut peräti kolme. Kaikki ottelut huomioiden vaasalaismiehistö on neljän ottelun pisteputkessa – ottelujen erikoisuus on ollut siinä, että kaikki niistä ovat ratkenneet vasta voittolaukauksilla. Viimeisimmissä matseissaan Risto Dufvan joukot ovat kaataneet Vaasassa sekä Kärpät että HPK:n ja saaneet hyviä onnistumisia pelillisesti. Kärkikori on 100-prosenttisessa kunnossa, sillä ainoat varmat poissaolijat ovat Lassi Vanhatalo sekä Turo Asplund.

2. HIFK – HPK

HIFK maalimäärä – yli 2,5 / kerroin 1,75

HIFK on ollut alkuvuodesta huippuiskussa. Kun onnistumisia on alkanut tulla sekä tasakentällisin että ylivoimalla, lukkoja on alkanut avautua ja pelaajien itseluottamus palautua. Edellisessä ottelussaan joukkue kärsi JYPiä vastaan yllättävän 1–2-tappion eikä saanut tonteistaan kovin laadukkaasti viimeisteltyä. Isossa kuvassa alkuvuosi on kuitenkin ollut HIFK:lle ehdottomasti plus-merkkinen ja viiden ottelun otannalla se on mättänyt komeat 17 maalia eli keskimäärin 3,4 osumaa per ottelu. Uhmapelaajat uskoo, että HIFK jatkaa maalitehtailua HPK:ta vastaan ja lapulle isketään, että stadilaiset onnistuvat ainakin kolmesti (varsinainen peliaika).

3. Pelicans – KooKoo

Lopullinen voittaja – KooKoo / kerroin 2,35

Pelicansin tappioputki on kasvanut jo neljän ottelun mittaiseksi eikä se yllätä. Joukkueelle maalinteko on ollut viime aikoina melko karvasta kalkkia – pisteettömässä putkessa isäntä on tehnyt keskimäärin ainoastaan 1,25 maalia per ottelu ja niistä peräti neljä tuli viime lauantain hurlumhei-matsissa HIFK:ta vastaan. Muissa kolmessa tappiossaan Tommi Niemelän miehistö on jäänyt nollille sekä Tapparaa että HPK:ta vastaan ja tuoreimpana se sai keskiviikkona iskettyä Lukon reppuun vain yhden häkin.

KooKoo ei ole parhaimmin puolustavia joukkueita sarjassa, mutta viime aikoina se on päässyt mukavaan lentoon ja omissa ei ole kolissut aivan totuttuun tahtiin. Maalivahtiosastolla sekä Oskari Setänen että Nick Malik ovat olleet hyvässä vedossa, mikä näkyy myös tuloksissa. Olli Salon joukot ovat viiden ottelun pisteputkessa, jonka aikana maalisarakkeeseen on karttunut komeasti 16 osumaa. On täysin perusteltua betsata Liigalapulle KooKoon lopullista voittoa – etenkin tällaisella kerrointarjouksella!

Ota ilmaisveto ja voita 206€ näin:

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ Liigalapulle (kuva alla), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa Uhmapelaajien laatima lappu tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Liigalappu

Toimi näin:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö yllä oleva lappu 25€ panoksella ja voit voittaa 205,75€.
4. Kun kuponki ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.