pe 27.01. klo 18:30

Uhmapelaajien - Liigalappu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigalappu: Onko tässä kertoimessa under-rekalle mitään järkeä? Ei meidänkään mielestä!

Pelaa Uhmapelaajien loihtimaa Liigalappua perjantain kierrokselle ja saat 25€ ilmaisvedon. Ilmaisbetsin kannalta ei ole väliä, osuuko kuponki – saat sen joka tapauksessa. Tsekkaa toimintaohjeet vihjeen lopusta ja lyö lappu sisään!

Liigalapulla etsitään onnea maltillisen under-rekan kautta! Panokset kasvavat ja kautta on jäljellä useimmilla joukkueilla reilusti alle kolmannes. Tähän suhteutettuna on kerrassaan käsittämätöntä, että vähämaalisuuden idealla saadaan edelleen tällaista kuhaa kertoimissa. Kun isket Uhmapelaajien Liigalapun sisään Galaksinolla, saat 25€ ilmaisvedon kaupan päälle – toimintaohjeet löytyvät vihjeen lopusta. Tsekkaa lähtökohdat alta ja hyödynnä huippudiili!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

1. Tappara – Ilves

Maalimäärä (varsinainen peliaika) – alle 4,5 / kerroin: 2,00

Taistelu Tampereen herruudesta jatkuu! Perjantain ehdoton ykköskamppailu pelataan ääriään myöten täynnä olevalla Nokia Arenalla. Ilves johtaa keskinäisten voitoissa syyskauden jälkeen 2–1, mutta tätä herkkua tarjoillaan perjantain ottelu mukaan lukien vielä kolmesti runkosarjan puitteissa. Ottelun merkitystä ei voi liikaa korostaa, kun joukkueet jahtaavat sarjan kärkeä tasapisteissä jaetulla toisella sijalla. Ilveksellä on runkosarjassa jäljellä 19 ottelua ja Tapparalla 20.

Molemmat ovat erinomaisessa tuloskunnossa, kun katsotaan kymmenen kamppailun otantaa. Tupsukorvapaidat ovat jääneet pisteittä vain kertaalleen ja kirvesrinnoilla täysiä huteja samalla otannalla on vain kaksi. Lataus on molemmissa päissä huipussaan ja ykkössektorin maalipaikat kortilla. Kaksinkamppailu- ja erikoistilannepelaaminen nousee varmasti merkittävään rooliin. Molemmissa päädyissä on sarjan kärkikorin maalivahdit: Christian Heljanko Tapparalla ja Marek Langhamer Ilveksellä. Kliseisesti voisi sanoa, että pudotuspelihenkinen matsi on tiedossa.

2. JYP – Sport

Maalimäärä (varsinainen peliaika) – alle 4,5 / kerroin: 2,07

JYPillä on ollut todella suuria vaikeuksia saada ulosmitattua tulosta hyökkäyspäässä. Veini Vehviläinen antaa torjunnoillaan joukkueelle voittomahdollisuuden käytännössä illasta ja ottelusta toiseen, mutta viimeistelyongelmaa tuntuu olevan liikkeellä. Sport on vahvassa iskussa, kun pisteitä on tullut seitsemän matsin otannalla kuudesta kamppailusta. Viiden ottelun otannalla joukkue on voittanut neljästi ja esimerkiksi Kärpät, TPS sekä Pelicans ovat jääneet kotkapaitojen haaviin. Vieraissa on kuitenkin ollut selvästi tukkoisempaa.

Sportin edellinen vierasvoitto on peräisin joulukuun puolivälin tietämiltä ja sen jälkeen joukkue on hävinnyt reissussa viisi kertaa peräkkäin. Tällä vierasotannalla joukkue on viimeistellyt vaivaiset kymmenen maalia eikä homma helpotu, kun vastassa on yksi sarjan parhaista maalivahdeista JYP-alakerran viimeisenä lukkona. Käyttääkö JYP vihdoin Vehviläisen tarjoaman mahdollisuuden vai voittaako Sport vieraissa yli viiden viikon tauon jälkeen? Mene ja tiedä, mutta osumat ovat ainakin kortilla.

3. Lukko – HPK

Maalimäärä (varsinainen peliaika) – alle 4,5 / kerroin: 1,97

Under-rekka täydennetään Lukko–HPK-matsilla. Molemmissa päissä pelaavat tulikuumat maalivahdit: Daniel Lebedeff Kerholla ja Artjom Zagidulin Lukolla. Sarjakärjellä on viime aikoina ollut pientä kisaväsymystä havaittavissa hyökkäyssuuntaan ja HPK on ollut sille jokseenkin haastava vastustaja kuluvalla kaudella. Keksiiko Marko Virtanen kumppaneineen ratkaisun, jolla kova paineistus puree suoraviivaista avauspelaamista suosivaan vierailijaan?

Syyskauden kahdessa keskinäisessä kamppailussa Lukko onnistui hämeenlinnalaisia vastaan maalinteossa ainoastaan kerran ja voitot ovat hieman yllättäen HPK:lle 2–0. Erityisesti alemman pudotuspeliviivan tuntumassa taistelevalle vierailijalle jaossa on jälleen todella tärkeät pisteet. Perjantaina ei maaleilla mässäillä Raumallakaan!

Ota ilmaisveto ja voita 204€ näin:

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ Liigalapulle (kuva alla), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa Uhmapelaajien laatima lappu tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Liigalappu

Toimi näin:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö yllä oleva lappu 25€ panoksella ja voit voittaa 204€.
4. Kun kuponki ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.