Liiga pe 28.10. klo 18:30

Uhmapelaajien - Liigalappu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Perjantaina on tilipäivä! Liigalappu tuo Uhmapelaajllle 199€ ja ilmaisvetotakuun!

Uhmapelaajien Liigalappu tulee taas! Kolme kohdetta muodostavat muhkean perjantaikupongin, jolla voit voittaa peräti 199€. Peesaajille on tarjolla huippuetu, eli pelatessasi tämän vihjeen kohteet samalle lapulle 25€ panoksella, saat samansuuruisen ilmaisvetotakuun. Tarkempi ohjeistus löytyy artikkelin lopusta!

1. HIFK – Ilves | Ilves tekee ensimmäisen maalin (1.87)

Helsingissä pelataan todella kiinnostava kriisikamppailu, jossa koko kauden pahasti rämpinyt HIFK yrittää palata voittojen tielle Ilvestä vastaan. Isäntä pelasi ala-arvoisesti edellisessä matsissaan KalPaa vastaan, kun kuopiolaiset hakivat 0–3-vierasvoiton Nordenskiöldinkadulta. Antti Pennasen valintaa Ilveksen luotsiksi on alettu arvostella kovin sanakääntein, kun joukkue on hävinnyt viisi perättäistä matsia mukaan lukien yksi tappio CHL:ssä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Tupsukorvien osalta on syytä kuitenkin muistaa, että ryhmä on edelleen tehnyt peräti 40 maalia 15 ottelussa ja kykenee pelaamaan todella aktiivista lätkää. HIFK painii pahan maalinteko-ongelman kanssa, minkä lisäksi ylivoimaprosentti on kammottava 5,13% eli sarjan huonoin. Liigalapun avauskohteeksi maistuu, että Ilves tekee matsin avausmaalin.

2. TPS – Tappara | Alle 4.5 maalia (1.85)

Toisena pelivalintana noudetaan kupongille alle 4,5 maalia -kohde TPS:n ja Tapparan kohtaamiseen. Kyseessä on Liigan kurinalaisimpien ja vahvimmin organisoitujen joukkueiden kermaa, joiden pelitavan kulminaatiopisteet ovat puolustuspelaamisessa. Isäntä on päästänyt kolmen matsin otannalla vain yhden maalin ja Tappara puolestaan neljässä edellisessä kamppailussaan kolme osumaa. Molemmissa päissä on loistavat maalivahdit Lassi Lehtisen sekä Christian Heljangon muodossa, eikä nyyteillä Turun perjantai-illassa mässäillä.

3. Jukurit – KooKoo | KooKoo lopullinen voittaja (2.30)

Jukurit nauttii edelleen viime kauden suorituksilla – joilla ei tietysti enää pitäisi olla väliä –vedonlyöntimielessä syntynyttä selvästi yliarvostettua tilannetta. KooKoo on toki vierasjoukkue, mutta ryhmien todellinen tasoero huomattavasti pienempi kuin kerroinasettelusta voisi päätellä. Isäntä on ailahdellut viime aikoina vieraiden tavoin, mutta esimerkiksi Olli Jokisen miehistön tappiot Sportia sekä Ässiä vastaan ovat hiljattaisosta suorituksista niitä, jotka edellisellä kaudella jäivät usein tekemättä. Joukkueet kohtasivat Mikkelissä heti kauden ensimmäisessä ottelussa, jossa Uhmapelaajat nettosi KooKoon 3–4-voitolla mukavasti. Tällä kerralla samaa yritetään Liigalapun kautta ja kupongin ankkuroi lopullinen vierasvoitto Mikkelissä (Jukurit ML).

Peesaa 25€ ja saat ilmaisvetotakuun!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun peesaat 25€ panoksella Liigalappua, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Näin voit siis lyödä Uhmapelaajien laatiman kupongin tulille käytännössä ilman riskiä, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

LIIGALAPPU

Näin saat 25€ lisävedon Liigalapun avulla:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö yllä oleva kuponki tulille talletuksellasi.
4. Jos kuponki kilisee maaliin, saat 199€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.