Liiga la 07.01. klo 17:00

Uhmapelaajien - Liigalappu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelaa Liigalappua ja saat 25€ ilmaisvedon! Jatkuuko Iso-Britannian supermiehen hurja tehoilu?

Pelaa Uhmapelaajien loihtimaa Liigalappua lauantain kierrokselle ja saat 25€ ilmaisvedon. Ilmaisbetsin kannalta ei ole väliä, osuuko kuponki – saat sen joka tapauksessa. Tsekkaa toimintaohjeet vihjeen lopusta ja lyö lappu sisään!

Vuoden ensimmäisellä Liigalapulla metsästetään peräti 236€ pottia! Jos pelaat lappua Galaksinolla, saat ilmaisvedon kaupan päälle. Lauantain osalta kiinnostavaa on nähdä, jatkaako lentävän lähdön saanut ja kenties kauden kiinnostavin Liiga-hankinta tehoiluaan Pelicansin kustannuksella. Oulussa kohtaavat puolestaan Meidän pelin pioneerit – yllätyksiä siis tuskin on tiedossa ainakaan maalisarakkeessa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Mutta miksi ihmeessä KalPa on kerrointen perusteella altavastaaja Helsingissä?

1. Pelicans – Jukurit

Lopullinen voittaja – Jukurit / kerroin 2,50

Jukurit on ollut tällä viikolla erittäin vahva ja Liam Kirkin sisääntulo vaikuttaisi piristäneen koko joukkuetta. Iso-Britannian kärräämisestä MM-kisoissa pari vuotta takaperin muistettava englantilainen on summannut kahdessa ensimmäisessä Liiga-kamppailussaan peräti neljä tehopistettä (1+3). Kirk oli Jukurien tärkein pelaaja, kun joukkue kukisti Sportin upealla kotiesityksellä keskiviikkona maalein 5–2. Nuorten Leijonien mukana Kanadassa ollut avainpelaaja Niko Huuhtanen saattaa palata askiin jo Lahdessa, joten vierailla on pullat hyvin uunissa.

Pelicans on ollut viime aikoina selvästi totuttua vaisumpi. Lyhyellä kolmen ottelun otannalla joukkue on viimeistellyt keskimäärin ainoastaan yhden maalin per ottelu ja saalistanut vaivaiset kaksi pistettä. Putoaako syksyllä yllättänyt Tommi Niemelän miehistö sarjan kärkisijoilta jo pian? Tämä ei sinänsä yllättäisi, sillä Pelicansin sijoitus on yllättävän hyvä suhteessa suorituksiin. Esimerkiksi käsittämättömän maalintekotahdin hyytymisestä on viime aikoina saatu huolestuttavia, mutta odotettuja viitteitä. Jukurien lopullinen voitto maistuu lauantaina kupongille.

2. HIFK – KalPa

Lopullinen voittaja – KalPa / kerroin 2,10

HIFK oli noin kaksi viikkoa pelaamatta Liigaa, kun se oli Spengler Cupissa ottamassa isosti pataan joulun välipäivinä. Paluuottelu Ilvestä vastaan oli hämmentävän kaksijakoinen näytös – sinänsä helsinkiläiset olivat jopa yllättävän hyviä kiekollisessa pelaamisessaan, mutta johtoasemaan päästyään se alkoi varoa virheitä ja passivoitui käsittämättömällä tavalla. Täysin riman alle sujuneen syyskauden jälkeen uuden vuoden avauksessa pitkän kaavan kautta tullut 4–3-voitto varmasti toi edes pientä balsamia haavoihin.

KalPa on ollut isännille todella viheliäinen vastustaja tällä kaudella ja sen pelilliset standardit ovat selvästi korkeammalla tasolla kuin isännillä. Nähdyillä suorituksilla ei ole yllätys eikä mikään, että KalPa on viidentenä sarjassa. Kolmen ottelun voittoputkessa olevan vierailijan maalilla Juha Jatkola on erinomaisessa vedossa ja helsinkiläisten läpi kauden jatkuneille maalintekovaikeuksille on luvassa jatkoa. Vierailijaa ei todellisuudessa voi pitää Helsingissä altavastaajana – tämä kerroin on lahja, joka tankataan Liigalapun kyytiin.

3. Kärpät – TPS

Maalimäärä – alle 4,5 / kerroin 1,80

Kärpät hävisi vuoden ensimmäiset ottelunsa Raumalla ja Porissa. Lauri Marjamäen joukoille uusi vuosi ei siis ainakaan toistaiseksi ole tuonut uusia kujeita tulosten muodossa, vaikka Lukkoa vastaan joukkue väläytteli ja tekeminen oli kenties kauden laadukkainta. Porissa tarina olikin täysin toinen, kun Marjamäen miehistö palasi lyijykiekon pariin ja Ässät voitti apeasti esiintyneen ja pelokkaana peruutelleen joukkueen 2–1-numeroin.

Lauantaina niin ikään alavireisesti viimeaikoina esiintynyt ja neljän ottelun tappioputkessa oleva TPS marssii Raksilaan. Vierailijan pelikirjassa lukee isolla, että Kärppien hyökkäämisestä on otettava se vähäkin vauhti pois. Maaleilla ei todellakaan juhlita Meidän pelin pioneerien Marjamäen ja Jussi Ahokkaan välienselvittelyssä. Ei yllättäisi, vaikka ottelussa ei tulisi yhtään pelitilanneosumaa. Kupongille maistellaan alle 4,5 maalia -kohde (varsinainen peliaika).

Ota ilmaisveto ja voita 236€ näin:

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ Liigalapulle (kuva alla), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa Uhmapelaajien laatima lappu tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Liigalappu

Toimi näin:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö yllä oleva lappu 25€ panoksella ja voit voittaa 236€.
4. Kun kuponki ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.