Mestarien liiga ke 16.03. klo 22:00

Lille - Chelsea

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lille tarvitsee maaleja, mutta niitä ei ole tulossa! Uhmapelaajat vetää underia!

Chelsean kulisseissa kuohuu, mutta viheriöllä peli kulkee. Lille kaadettiin neljännesvälierien avausosassa Stamford Bridgellä 2-0, joten hyvin vahvasti näyttää siltä, että Thomas Tuchelin ryhmä painelee kahdeksan parhaan joukkoon. Lillen on otettava riskejä, mutta kerroinasettelu houkuttelee silti pelaamaan underia.

Chelsea on ollut viime aikoina graniitinkova. Maalissa Edouard Mendy pelaa tällä hetkellä aivan mielettömällä tasolla eikä joukkue muutenkaan salli aivan liikaa maalipaikkoja. On vaikea nähdä, miten Lille kykenisi tässä millään kahta maalia iskemään. Reece James ja Ben Chilwell jatkavat Tuchelin poppoosta sivussa ja Callum Hudson-Odoi on kysymysmerkki. César Azpilicueta lienee sen sijaan kunnossa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
🗣️ "We can go by plane. If not, we go by train. If not, we go by bus. If not, I drive a seven-seater!"

Thomas Tuchel is letting nothing stop him from getting to Lille for Chelsea's midweek Champions League fixture... 🚌


Lille on itsekin kyennyt viime aikoina loistavaan puolustustyöskentelyyn ja Ligue 1:ssä on alla viisi peräkkäistä nollapeliä. Keskiviikkona joudutaan tulemaan toimeen ilman Renato Sanchesia, joka nyt olisi ollut vähintäänkin elintärkeä palanen isäntien keskikentällä. Muuten Jocelyn Gourvennecilla on paras mahdollinen miehistö käytettävissään.

Under 2,5 lähtee lapulle. Tässä on laskettava tietysti mukaan paluuosien runsasmaalisuus vs. avausosat, mutta maistuu pienimaalisuus silti. Uskon Lillen jäävän nollille ja Chelsean iskiessä ensimmäisen osuman matsi lässähtää. Vedetään isompi panos underille ja kylkeen isommalla kertoimella 0-1 tulosvetoon. This is the script.

Molemmat betsit löydät TurboVegasilta. Nämä kerrointarjoukset ovat nykyisellään sitä luokkaa, että aletaan puhua vähitellen jo jokabetsarin must-bookkerista. Jo tiistain UCL-iltamaan saatiin mahtavaa valueta punakorttimarkkinaan ja näköjään koko viikko tulee. Huh huh!

ladies and gentlemen, it's matchday 😌

@NGoloMatchday