Mestarien liiga ke 16.03. klo 22:00

Lille - Chelsea

Lille tarvitsee maaleja, mutta niitä ei ole tulossa! Uhmapelaajat vetää underia!

Chelsean kulisseissa kuohuu, mutta viheriöllä peli kulkee. Lille kaadettiin neljännesvälierien avausosassa Stamford Bridgellä 2-0, joten hyvin vahvasti näyttää siltä, että Thomas Tuchelin ryhmä painelee kahdeksan parhaan joukkoon. Lillen on otettava riskejä, mutta kerroinasettelu houkuttelee silti pelaamaan underia.

Chelsea on ollut viime aikoina graniitinkova. Maalissa Edouard Mendy pelaa tällä hetkellä aivan mielettömällä tasolla eikä joukkue muutenkaan salli aivan liikaa maalipaikkoja. On vaikea nähdä, miten Lille kykenisi tässä millään kahta maalia iskemään. Reece James ja Ben Chilwell jatkavat Tuchelin poppoosta sivussa ja Callum Hudson-Odoi on kysymysmerkki. César Azpilicueta lienee sen sijaan kunnossa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Lille on itsekin kyennyt viime aikoina loistavaan puolustustyöskentelyyn ja Ligue 1:ssä on alla viisi peräkkäistä nollapeliä. Keskiviikkona joudutaan tulemaan toimeen ilman Renato Sanchesia, joka nyt olisi ollut vähintäänkin elintärkeä palanen isäntien keskikentällä. Muuten Jocelyn Gourvennecilla on paras mahdollinen miehistö käytettävissään.

Under 2,5 lähtee lapulle. Tässä on laskettava tietysti mukaan paluuosien runsasmaalisuus vs. avausosat, mutta maistuu pienimaalisuus silti. Uskon Lillen jäävän nollille ja Chelsean iskiessä ensimmäisen osuman matsi lässähtää. Vedetään isompi panos underille ja kylkeen isommalla kertoimella 0-1 tulosvetoon. This is the script.

Molemmat betsit löydät TurboVegasilta. Nämä kerrointarjoukset ovat nykyisellään sitä luokkaa, että aletaan puhua vähitellen jo jokabetsarin must-bookkerista. Jo tiistain UCL-iltamaan saatiin mahtavaa valueta punakorttimarkkinaan ja näköjään koko viikko tulee. Huh huh!

10 euroa pelirahaa