Ligue 1 pe 06.05. klo 22:00

Lille - Monaco

Tähtipelaajat hölmöilivät itsensä pelikieltoon ja Lillen mahalasku sai kirsikkansa! Tuleeko taas turpaan?

Lillen kevätkausi on ollut karmea, eikä toivoa europeleistä ensi kauden osalta oikeastaan enää ole. Teoreettisia mahdollisuuksia voisi olla, mutta muiden joukkueiden loppukauden otteluohjelmat huomioituna melko tekemättömäksi tilanne on isännän näkövinkkelistä mennyt. Edelliskierroksen yllättävä turpasauna häntäpään Troyesia vastaan takasi sen, että panoksia tai mahdollisuuksia ei enää juuri ole – samaa ei toki voi sanoa nelossijalla edelleen roikkuvasta Monacosta.

Vierailla pelattavaa riittää. Monaco voi yltää edelleen jopa kakkossijalle ja Mestarien liiga -paikkaan. Toisaalta takana Nizza hengittää niskaan vain parin pinnan päässä – toiselle sijalle matkaa on kolme paunaa. Pöytä on kuitenkin täysin vieraille katettu suuntansa totaalisesti keväällä hukannutta Lilleä vastaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Isännille viime viikonloppu oli yksi kaikkien aikojen farsseista. Edes 3–0-tappio Troyesia vataan ei itsessään ollut riittävän nöyryyttävää. Vaadittiin kahden tärkeimpiin pelaajiin lukeutuvan miehen ulosajot, että surkuhupaisaan iltaan saatiin kirisikka kakun päälle. Renato Sanchez ja Burak Yilmaz ovat nyt Monaco-kamppailussa sivussa näiden typerien ulosajojen takia. Lisäksi Xekan sekä Hatem Ben Arfan pelikuntoisuus on yhä pieni kysymysmerkki.

Isännillä on merkittäviä kokoonpanohuolia tässä matsissa, jossa kaikki merkittävät panoksetkin ovat Monacolla. Vierailija saa pelikiellosta Axel Disasin, Vandersonin sekä Ranskan maajoukkueenkin ovia kolkutelleen Aurelien Tchouamenin takaisin kehiin ja tämä on loistouutinen. Vierailija on seitsemän ottelun voittoputkessa, eikä se osoita hyytymisen merkkejä – hiljattain jyrän alle ovat jääneet kärkipään joukkueista esimerkiksi Rennes sekä Nizza.

Pelivalintana kiinnostaa tarttua vieraskertoimeen (1×2) astetta isommalla panostuksella. Lillen kaudesta on tulossa jättimäinen pannukakku, eikä koiralauma ole missään tapauksessa pystynyt lunastamaan siihen kohdistuneita odotuksia keväällä. Kaiken lisäksi tärkeimmät pelaajat hölmöilivät putoajakandidaattia vastaan itsensä pelikieltoon viime viikolla. Vieraiden voitolle on tilanteeseen nähden tarjolla hämmentävänkin hyviä kertsejä.

10 euroa pelirahaa