Ligue 1 su 06.02. klo 21:45

Lille - PSG

Konttaako Mauricio Pochettinon PSG jälleen? Lillellä riittää nälkää, kun se pelaa tärkeistä pisteistä

PSG hakkasi aiemmin kuluvalla viikolla päätään seinään Ranskan Cupissa, jossa se putosi jatkosta Nizzaa vastaan. Vaikka maaottelutauko on päättynyt, joukkueen pelaajatilanne on edelleen melkoisen karmea, mikä voisi periaatteessa raottaa ovea isännille. Toki myös Lillellä oli pelaajia Atlantin toisella puolella MM-karsinnoissa, eikä miesten pelaaminen ole täysin varmaa.

Surkea oli PSG:n esitys Ranskan Cupin ottelussa, jossa se hallitsi läpi ottelun näennäisesti, loi muutamia maalipaikkoja, mutta jäi lopulta pahasti liian vaarattomaksi. Lionel Messi yritti kovasti, mutta ei saanut yksin käänteitä aikaiseksi. Lopputulemana oli Nizzan 0–1-vierasvoitto ja jatkopaikka rangaistuspotkukilpailun kautta. Achraf Hakimi palaa vieraiden kokoonpanoon Afrikan mestaruuskisoista, joissa jatkavat edelleen Abdou Diallo sekä Idrissa Gueye.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

PSG:n maajoukkue-edustajat Etelä-Amerikan -sekä Pohjois- ja väliamerikan MM-karsinnoissa ovat palanneet reissusta, mutta pelaaminen on epävarmaa. Saattaa hyvinkin olla, että Keylor Navas, Marquinhos sekä Angel Di Maria eivät vielä pelaa. Neymar, Georginio Wijnaldum sekä Sergio Ramos puolestaan jatkavat edelleen loukkaantuneina.

Isännillä ei ole merkittäviä loukkaantumisia ja joukkueen ainoat kysymysmerkit kokoonpanon suhteen ovat Kanadaa MM-karsinnoissa edustaneen Jonathan Davisin sekä samoissa kekkereissä USA:n paidassa nähdyn Timothy Weahin pelaaminen. Hatem Ben Arfa on tarvittaessa kuitenkin mitat täyttävä korvaaja hyökkäyspäässä.

PSG ei todellakaan vakuuta. Lillelle voi avautua ottelussa vastaiskupaikkoja vieraiden hallitessa palloa, mutta näennäisen pyörittelyn jatkuessa isäntien nollapelin mahdollisuus on korkealla. Ottelu on erityisesti isännille todella tärkeä, sillä se on valahtanut jo 11. sijalle. Toki tilanne alemman kärkipään ja keskikastin välillä on äärimmäisen tiukka, kun ainoastaan neljä pistettä erottaa esimerkiksi Lillen nelossijaa hallussaan pitävästä Monacosta.

Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto tai tasapeli (tuplamahdollisuus). Iske massit sisään Betivelle tästä ja pääset nauttimaan loistavista eduista, parhaista kertoimista ja erinomaisesti toimivasta mobiilivedonlyönnistä. Mauricio Pochettinon miehistön arveluttavien otteiden jatkuminen kelpaa Uhmapelaajille mainiosti! Lillelle maaottelutauko tuli hyvään paikkaan sen kärsittyä edellisottelussaan yllätyksellisen 2–0-tappion Brestille. Nyt on korkea aika oikaista kurssia.

10 euroa pelirahaa