Konferenssiliiga to 28.07. klo 20:00

Lilleström - SJK

SJK:lle on tiedossa turistireissu! Suomalaisjoukkueet ovat kaukana takana laatuvertailussa norjalaisiin

Lilleström haki viime viikolla niukan 0–1-vierasvoiton SJK:ta vastaan Seinäjoella. Toisen osaottelun isännällä ei ole ollut matseja avauskohtaamisen jälkeen, joten se on päässyt latailemaan akkuja ja valmistautumaan tulevaan vääntöön erinomaisesti. Vierailla oli FC Lahtea vastaan vieraskamppailu sunnuntaina ja siitä irtosi komea voitto – Norjan vierailusta on kuitenkin odotettavissa äärimmäisen haastava.

Katastrofaalisen alkukautensa jälkeen hieman tasoaan kohentanut SJK haki viikonloppuna 1–3-vierasvoiton Lahdessa. Maalinteossa onnistuivat Samson Ebuka, Diego Rojas sekä Tuomas Kaukua. Joukkueen valmentaja Joaquin Gomez kierrätti pelaajistoaan reilusti ja esimerkiksi Ville Tikkanen, Nooa Laine, Kingsley Ofori sekä Mehmet Hetemaj tulivat vasta toisen jakson jälkimmäisellä puolikkaalla sisään. Kaikkia edellä mainituista sopii odotella Lilleströmin vieraana avauskokoonpanoon.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Ensimmäisen karsintakierroksen sankari Jake Jervis huilasi koko matsin lahdessa, eivätkä Matej Hradecky, Daniel Håkans sekä Pyry Hannola olleet edes kokoonpanossa. Avausmatsissa rangaistuspotkun munanneen Jervisin panos viimeistelyn kannalta on todella kriittinen ja englantilaiskonkarin ollessa vireessä SJK saattaa jopa kerran kyetä norjalaisia rokottamaan. Vastassa on kuitenkin pohjoismaisella skaalalla todella laadukas nippu, joka pursuaa taitoa.

Avauskamppailu oli pallonhallinnan osalta melko tasainen, mutta toisen matsin osalta sen kääntyminen reilummin isännille on odotettavissa. Lilleström onnistui viime viikolla luomaan enemmän vaarallisia tekopaikkoja seinäjokisiin verrattuna. Tom Pettersson, Igoh Ogbu ja Espen Bjørnsen Garnas muodostavat yhden Eliteserienin laadukkaimmista toppariosastoista, eikä maalipaikoille ole todellakaan helposti menemistä. Vaikka SJK on viime aikoina löytänyt maalijyväänsä, on Norjassa taas odotettavissa tukkoinen kamppailu.

Tällä hetkellä Norjan pääsarjassa toisena majaileva isäntä on päästänyt Eliteserienin seitsemässä kotikamppailussaan ainoastaan kaksi maalia ja paukutellut 13 kertaa pallo vastustajan pussiin. Isäntä on maassaan eliittijoukkue ja Veikkausliigan taso ei millään muotoa yllä – edes kärjen osalta – norjalaisten liigan tasolle. SJK on tällä hetkellä kotimaan pääsarjassa vasta seitsemäntenä ja sillä on ollut erityisen hankalaa vieraskentillä.

Isännille tästä on odotettavissa rutiinivoitto. Vaikka SJK lepuutti sunnuntaina, on sen valmistautumisaika ollut huomattavasti lyhyempi ja kotietu Lilleströmille on niin ikään merkittävä tekijä lähtökohtien kannalta. Olisi yllätys, jos seinäjokisilla riittäisi rahkeita edes tiukkaan taisteluun. Avaa pelitili Sportazalle tästä ja iske lapulle kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Lilleström -1,5). Kaikille uusille asiakkaille on tarjolla maukas tervetuliaisbonari Uhmapelaajien kautta!

10 euroa pelirahaa