Grand Slam to 26.01. klo 12:30

Linette - Sabalenka

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Virhealtis vastustaja antaa avaimet! Tarjoileeko Australian avointen suursensaatio Linette lisää shokkihoitoja?

Melkoisen näytöksen on pistänyt puolalainen Magda Linette tiskiin Wimbledonissa. Sijoittamattoman 30-vuotiaan tie välieriin aukeni, kun tämä kaatoi – ei enempää eikä vähempää kuin – entisen maailman ykköspelaajan, tšekkiläisen Karolina Pliskovan. Välierävastustaja on maailmanlistan vitonen Aryna Sabalenka, joka ei ole erityisen tunnettu menestymisestään kovissa paikoissa.

Sabalenkalla oli ties kuinka monta ottelupalloa esiemerkiksi viimeisessä ja lopulta ratkaisevassa syöttövuorossaan Donna Vekiciä vastaan varhain keskiviikkoaamuna. Aivan loppuhetkille mahtui esimerkiksi kolme likipitäen peräkanaa tullutta kaksoisvirhettä, joita Sabalenka kerrytti koko ottelussa huomattavat yhdeksän kappaletta. Toki kyseessä on muutenkin virhealtis pelaaja voimakkaan aggressiivisella pelityylillä varustettuna, mutta erityisesti kovissa paikoissa tuntuu toisinaan sipuli pettävän.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

#AusOpen

@AustralianOpen
"I will never forget this... This will stay with me for life."

@MagdaLinette#AusOpen#AO2023

Voimalla voi saada naisten puolella merkittäviä eroja aikaan, vaikka ei olisi niin tasainen tai laadukas pelaaja muuten. Maailmanlistalla sijalla 45 oleva Linette on kuitenkin tässä turnauksessa osoittanut, että riittävästi ruutia löytyy ja puolalainen on pudottanut vasta yhden erän viidessä ottelussaan. Esimerkiksi Pliskova kaatui suoraan kahdessa ja sitä ennen neljännesvälierissä kyytiä sai maailmanlistan nelonen Caroline Garcia.

Kipsaako Sabalenka uransa parasta tennistä pelaavaa puolalaista vastaan? Ennusmerkit ovat vahvasti ilmassa ja tässä otteluparissa päästään huolella herkuttelemaan myös betseissä! Linettellä on kosolti kokemusta ja henkinen puoli selvästi paremmissa kantimissa. Peli-ideana puolalaisen kautta lähteminen houkuttelee isosti, joten valinnaksi nostetaan Linetten pelitasoituksellinen voitto mukavan linjan kautta (+4,5).