Mestarien liiga ke 13.07. klo 21:45

Linfield - The New Saints

Saako perinteikkään Linfieldin suomalaistykki näyttöpaikan Mestarien liigan karsinnassa?

Walesin mestari The New Saints otti avauskamppailussa puhtaan kotivoiton 1–0-numeroin ja lähtee näin ollen hyvistä asetelmista toiseen kamppailuun. Linfieldin kotietua ei kuitenkaan voi väheksyä tässä parivaljakossa – pohjoisirlantilaiset pystyivät jo ensimmäisessä ottelussa luomaan uhkaa ja vaaran paikkoja on luvassa Windsor Parkilla lisää. Tämän otteluparin voittaja kohtaa mitä todennäköisimmin norjalaisen Bodø/Glimtin seuraavalla kierroksella.

Linfield on pitänyt pelituntumaansa yllä pelaamalla jopa edellisen keskinäisen kamppailun jälkeen voitokkaan harjoitusottelun Knockbredaa vastaan. TNS puolestaan lähtee toiseen osaotteluun liikenteeseen mukavasti johdossa, joka voi tosin vesittyä hyvin nopeasti. Windsorissa kotiyleisönsä eteen pääsevällä Linfieldillä ei ole mitään hävettävää todella tasaisen avausmatsin jälkeen – pohjoisirlantilaisia voisi jopa pitää kyseisen kamppailun aloitteellisempana osapuolena. Pyhimyksillä oli etenkin ottelun loppupuolella isoja vaikeuksia pitää Linfieldin vikkeliä hyökkääjiä kurissa ja kuparisen säilyminen oli osin hyvää turia.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Isäntien kokoonpanotilanne on erinomainen ja esimerkiksi Eetu Vertainen saattaa saada mahdollisuutensa tulevassa kamppailussa. St. Johnstonesta jälleen lainalle saapunut suomalaissentteri olisi varmasti nopeiden laiturien keskelle toimiva lisä, mistä saatiin edellä mainitussa harjoituskamppailussa osviittaa 1–2-voittomaalin viimeistelemisen muodossa. Toki vaihtoehtoja David Healylla riittää. Linfield lähtee otteluun parhaalla kokoonpanollaan, eikä edellisottelun esitys ollut missään tapauksessa huono.

Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto (1×2). Toisessa osaottelussa kaikki on katettu isännälle, joka oli lähellä onnistua jopa useamman kerran maalinteossa. Kun joukkue pääsee pelaamaan kotiyleisönsä edessä, maaliodottama tuskin ainakaan laskee. Kotiyleisö heittää taatusti oman lusikkansa soppaan myös maalivahtipelaamisen osalta – Connor Roberts oli TNS-maalilla erinomainen kotikamppailussa, mutta kuinka käy tällä kertaa? Avaa tästä pelitili Sportazalle ja jännitä betsejä Uhmapelaajien kanssa loistavilla kertoimilla!

10 euroa pelirahaa