UHMAPELAAJAT ti 20.09. klo 20:00

Linköping - Skellefteå

Huippuluokan mahdollisuus! Columbuksen entinen suomalaistyömyyrä nousi välittömästi ykkösketjuun

SHL-kausi alkoi täydellä viikonloppukierroksella, eikä yllätyksiltä vältytty. Esimerkiksi Skellefteå kärsi todella yllättävän kotitappion rumasti 2–5-numeroin Malmölle. Linköping puolestaan taisteli itsensä jatkoille Örebron vieraana, mutta taipui lopulta kovassa väännössä. Markus Hännikäinen viiletti ykköskentällisen laidassa, ja kun vastuuta on tiedossa lisää, maalihanojen aukeaminen on vain ajan kysymys!

Viime kauden hopeajoukkueen Skellefteån murskatappio kotiavauksessa Malmölle viritti SHL-kauden avauskierrokseen suurta šokkiarvoa. Toki Daniel Marmenlind pelasi Redhawks-maalilla vahvan ottelun, mutta todella kesyksi jäi kotijoukkueen viimeistelyn taso. Jos paikkoja tulee jatkossa yhtälailla liukuhihnalta, kuten odottaa sopii, kääntyy kurssi ennemmin tai myöhemmin. Linköpingin maalilla torjuu niin ikään vahva kassari Marcus Högberg. Ottawa Senators -hylkiöltä vaaditaan todella vahvaa venymistä, jotta isäntä voi tasapäin pisteistä taistella.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

Linköping on ennakkoarvioissa keskikastin ryhmä, joka voi haistella pudotuspelipaikkoja. Miehistö on sen verran laadukas, että ryhmä voi ilmanmuuta haastaa kovimmatkin joukkueet taistelussa pisteistä. Suurimmat erot nähtäneen tasaisuudessa, mutta ensimmäinen matsi vaikutti lupaavalle. Isäntä pelasi 3–2-jatkoaikatappiosta huolimatta hyvän ja kurinalaisen vieraskamppailun ja jopa hallitsi matsin kolmatta erää, vaikka isäntä tasoitusmaalin saikin taiottua.

Entinen Jokerit-jyrä Markus Hännikäinen on todella monikäyttöinen hyökkääjä ja Linköpingissä paikka näyttäisi löytyneen ykköskentällisen laidasta. Vasemmalla koostumuksessa pelaa taitava mailankäsittelijä Ty Rattie, joka muistetaan entisenä NHL-kiertolaisena – nähtiin mies toissa kaudella myös Porin Ässissä. Ketjun sentterinä toimii Markus Ljungh, joka on takuuvarma arpa pelintekijän tontille – viime kaudella syntyi peräti 44 (15+29) tehopistettä. Tarjonta suomalaistyömyyrälle on siis kunnossa, mutta onko ruuti kuivaa?

Columbus Blue Jacketsissa 92 ottelua tuottivat nelosketjun roolissa kahdeksan maalia, eikä eurooppaan paluun jälkeen ole vielä ehjää kautta ja kunnollista näyttöpaikkaa kohdille osunut. Linköpingissä sellainen olisi nyt todella tarjolla! Muistetaan kuitenkin, että parhaimmillaan Hännikäinen viimeisteli läpimurtokaudellaan 2014–2015 JYPin paidassa peräti 23 maalia runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Potentiaali on olemassa ja Hännikäisen kauden etenemistä jäädään mielenkiinnolla seuraamaan.

Skellefteån ulospuhallus avauskierroksella ei saanut markkinaa hyppimään pää edellä seiniin täysin toivotulla tavalla. Betsimielessä tiistaille eniten kiinnostaa Hännikäisen täysosuma. Kun suomalainen saa jatkaa ykköskentässä, paikkoja tulee varmasti. Uhmapelaajat uskoo, että apina lentää selästä Afrikkaan saakka kauden toisessa matsissa! Kerroin on vonkale, joka saattaa kauden mittaan kuihtua melkoisesti.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Maalintekijä – Markus Hännikäinen” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 8,00 (2 x 4,00).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 800€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 400€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

10 euroa pelirahaa