Ruotsin Superliiga la 19.11. klo 19:00

Linköping - Kalmarsund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Tähtivahti hälyytetty pelastamaan kotijoukkueen kausi!

Linköpingille vajaan kuukauden mittainen MM-kisatauko osui kreivin aikaan. David Gillekin suojatit ovat ottaneet tukkaan neljästi peräkkäin ja etenkin puolussuuntaan tekeminen on ollut normaalitasoon peilaten todella heikkoa. Viime kevään playoffs-uusinta Kalmarsundia vastaan kotiaskissa on kuitenkin mitä herkullisin paikka kääntää kurssia.

Neljän ottelun tappioputkessa pyristelyt Vöxjöa (6-5 ja.) ja Helsingborgia (4-7) vastaan olivat Crusadersilta kelpo esityksiä mutta tappiot ja 14 maalia omiin hubbabubba-luokan Mullsjöa ja Dalenia vastaan olivat karmeita suorituksia. Breikin aikana seurassa reagoitiin kuitenkin kipukohtiin komealla tavalla ja huippuvahti Gustav Janssonin värvääminen tolppien väliin on juurikin lääkärin määräämää täsmälääkettä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Kalmarsundin “syyskausi” oli varsin ailahteleva. Toki rutiinitaso riittää heikkoinakin iltoina useasti voittoon mutta mitään riehumista kaukalossa ei vielä olla päästy todistamaan. MM-kisoissa urakoineiden Kim Nilssonin, Kevin Haglundin sekä Filip Langerin tossu voi olla vielä hieman tahmea ja tämä syö erittäin “kapean” materiaalin tulivoimaa rankalla kädellä. Toki taivaansiniset on laatujoukkue mutta ykköskorin tekijämiehistä ei silti liiemmin ole ylitarjontaa.


Linköping tarjoaa kotikaukalossa erittäin fyysisen iltapuhteen eikä vierasvoittoa todellakaan voida vielä kuuluttaa kirkossa. Houkuttelevimmat betsi-ideat löytyvät kuitenkin maalimääristä. Kotijoukkue on rehellinen “under-lyijyttäjä” ja Janssonin mukaantulo lisää luotettavuutta reippaasti omassa päässä. Illan vieraatkaan ei liiemmin maali-iloitteluihin yleensä ryhdy ja kärkipelurien raskas kisarupeama tuntuu varmasti pohkeissa. Tuskin ihan nolla-nollaa päästään todistamaan mutta alle 10,5 osuman jäädään reippaasti yli 55% todennäköisyydellä.

Näin teet tällä vedolla 46,25€€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ alle 10,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “ottelussa alle 10,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.