Ruotsin Superliiga la 14.01. klo 16:00

Linköping - Mullsjö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Linköpingin itseluottamus on feikkiä – Mullsjön teho-duo pitää kotijoukkuetta pilkkanaan!

Linköping on pitkään kuulunut sarjan ehdottomaan eliittiin, mutta 2016 vuoden finaalitappion jälkeen käyrä on ollut jyrkässä laskussa. Bottom-joukkueiden heikon tason vuoksi “Crusaders” kiilaa pleijareihin tänäkin vuonna, mutta noutaja tulee auttamatta hyvin nopeasti vastaan. Neljän ottelun voittoletku ei juurikaan aiheuta sykähtelyä housunlahkeessa, sillä David Gillekin suojattien otteluohjelma on ollut erittäin helppo.

LIBK on sarjan fyysisimpiä joukkueita ja tyypillisesti taitotaso pallon kanssa on hyvinkin keskinkertaista. Pistenikkari Simon Palmen on toki poikkeusyksilö tällä saralla, mutta muuten ryhmä on erittäin kulmikas. Kapteeni Matej Jendrisak on hiipumaan päin, eikä Martin Karlssoninkaan satumainen maalionni loputtomiin tule jatkumaan. Maalinsuulla paniikkinappula kaivettiin jo aikoja sitten esille, kun jäähdyttelemään siirtynyt Gustav Jansson hälyytettiin alasarjoista tolppien väliin sammutuspeitteeksi. LIBK on vuosien saatossa mielletty vahvaksi kotijoukkueeksi, mutta tällä kaudella se ei ole kotikaukalossaan kukistanut yhtäkään oikeaa salibandyjoukkuetta. Sen sijaan Linköpingin Urheiluhallissa tällä kaudella voittoa ovat juhlineet Helsingbrogin ja Kalmarsundin ohella myös esimerkiksi sarjajumbo Gävle.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Siinä missä illan kotijoukkue on viime kierroksilla on leikitellyt pienemmillään, on Mullsjö raatanut komeasti isompiaan vastaan. Joulutauon jälkeen MAIS oli lähellä jättiyllätystä sarjakärki Falunin kotiluolassa ja viimeksi Pixbon selkäranka oli lähellä napsahtaa poikki. Tuloksellisesti matseista on jäänyt vain luu käteen, mutta kentän tasolla Johan Kihlblom on virittänyt joukkueensa pirteään lentoon.

Sebastian Palmqvistin ja Pelle Tareniuksen yhteinen sävel muistuttaa jo orastavasti McDavid – Draisaitl tehoduoa, ja muuten kapeassa, mutta erittäin tasaisessa rosterissa palikat ovat aika hyvin kohdillaan. Maalinsuulla Jonathan Larsson on ollut ilmiömäinen ja Oskar Malmgren on puolustuksen johtohahmona viimeinkin puhkeamassa parhaimpaansa. Pakisto ei pallollisesti ole sarjan kärkeä mutta toisaalta Linköping ei prässi-pelissään ole järin vaarallinen.

Ja, tack. Pelle, Palle och Co.
Jonte i kassen⭐️🎉🌽
@PelleTarenius @spalmqvist


Linköping kirjataan otteluun suosikiksi, mutta vieraiden reippaat kolmen kertoimet ovat nannaa pelikupongille. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Mullsjö veti pidemmän korren 8-5 lukemin ja historiankin valossa Johan Kihlblom on pitänyt David Gillekiä syvällä rintataskussaan. Kotijoukkue on viime kierroksilla napannut voittova peräjälkeensä, mutta ongelmakohdat nousevat jälleen pintaan, kun vastassa on joku muu kuin sarjan heittopussi. William Hillin kärkinoteeraus Mullsjön suoralle vierasvoitolle nostellaan viikonlopun pelitarjottimelle mukaan!