Ruotsin Superliiga su 10.10. klo 18:00

Linköping - Thorengruppen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Linköping jälleen kotonaan parhaimmillaan, vai jatkaako Thorengruppen hyvää virettään?

Kestomenestyjä Linköping lukeutuu tällä kaudellakin sarjan kärkijoukkueisiin mutta mitalisijoille yltäminen vaatisi joukkueelta selkeää venymistä.

David Gillekin suojatit ovat esiintyneet jälleen erittäin ailahtelevasti. Hyvänä päivänä LIBK kaataa sarjassa jokaisen joukkueen ja huonona päivänä joukkue pupeltaa otteluita juuri kuten avausottelu Hagundaa vastaan osoitti.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Viime ottelussa Sirius kaatui Simon Palmenin viimeisen sekunnin voitto-osumalla 6-7 ja tätä ennen Jönköping oli kotikaukalossa vain suupala. Puolustuksen johtohahmo Oskar Hovlund on tiuksti kiinni joulukuun MM-kisapaikassa ja Sveitsin maajoukkuetähti Nicola Bischofberger täydentää raudanlujaa pakistoa.

Hyökkäyspäässä fyysiset Matej Jendrisak ja Martin Karlsson aiheuttavat vastustajalle päänvaivaa. Parin vuoden takainen pörssikärki Simon Palmen on parhaimmillaan sarjan eliittiä ja William Almlöf sekä Oskar Seth edustavat laajaa materiaalia.

Thorengruppenin haastava otteluohjelma saa jälleen jatkoa. Uumajalaiset nappasivat viimeksi “välipalana” sarjanousija Hagundasta selvän kotivoiton lukemin 10-5. Kolmen ottelun jälkeen kasassa on mukavat viisi pistettä.

Daniel Hernandez on heiluttanut vastustajan maaliverkkoa kolmesti ja nuori Hampus Öhgren on jatkanut viime kauden pistetehtailuaan kuudella (4+2) tehomerkinnällä. Ykköspyssy Jonas Svahn on lentävän alun jälkeen jäänyt hieman pimentoon.

Viime kaudella Linköping nappasi kaksikon keskinäisistä kohtaamisista voitot, joskin toisessa Thorengruppen ahdisti ottelun aina jatkoajalle asti.

Thoren on ottanut selkeän stepin ylöspäin viime kaudesta mutta kyllä Linköping joukkueista edelleen laadukkaampi on. Vieraiden hyvä startti on nostanut kotivoiton kerrointa varsin mukavalle tasolle. Linköping on sarjan parhaimpia kotijoukkueita ja nousee sunnuntain kamppailussakin noin 60% suosikiksi