CS ti 10.05. klo 19:15

Liquid - 9z

9z saa loistavan karttavalikoiman – Liquid vaarassa pudota Majoreilta!

PGL:n Antwerpin Major-turnauksen ensimmäinen ottelupäivä on paketissa. Avauskierroksien onnistujina voidaan pitää ENCE:ä, G2:ta, Vitalityä sekä forZea, jotka ovat tiistaihin lähdettäessä kaikki 2-0 -tilanteessa. Pettymyksiä kokeneina joukkueina on esille ehdottomasti nostettava Liquid, joka hävisi molemmat ottelunsa, ja on täten eliminaatiovaarassa tiistain otteluunsa lähdettäessä.

Etelä-Amerikasta kotoisin oleva 9z saa tiistain viimeisessä ottelussa vastaansa Liquidin. Ottelussa on järjettömän isot panokset, sillä molemmat joukkueet ovat avauspäivän jälkeen 0-2 -tilanteessa. Liquid sekä 9z ovat siis tappion päässä turnauksesta tippumisesta, mikä olisi etenkin Liquidille täysi katastrofi.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Liquidin peli ei yksinkertaisesti näytä kulkevan. Joukkueen karttavalikoima on todella heikko eikä joukkueen yksilöt pelaa lähellekkään omalla tasollaan. Jopa Jonathan “EliGE” Jablonowskin taso on tippunut selvästi, mikä on huolestuttavaa, kun herra on kaikki viime vuodet ollut Liquidin ylivoimaisesti paras pelaaja.

9z saa otteluun loistavan karttavalinnan. Joukkueen paras kartta Overpass on toiminut joukkueelta loistavasti jopa parempia vastuksia vastaan, ja kun otetaan huomioon, että kyseinen kartta on yksi Liquidin heikoimpia, on 9z:n karttatasoitukselle tarjottava kerroin enemmänkin kuin pelattava. Kolme unittia uhmakkaasti päivän herkullisimpaan underdogiin!

10 euroa pelirahaa