CS ma 30.05. klo 21:20

Liquid - Cloud9

Liquid hajoamassa – IEM Dallasissa vastassa vahva Cloud9

IEM Dallas on vihdoin täällä. Viikon tauko Majorien jälkeen on pidetty, joukkueet ovat matkustaneet Atlantin taa Dallasiin, ja ovat jälleen valmiina tekemään historiaa, kun IEM Dallas starttaa ensimmäisenä Pohjois-Amerikan LAN-turnauksena COVID-19 -viruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Mukana on muutamaa jengiä lukuun ottamatta kaikki huippujoukkueet, joista tosin moni joutuu viisumiongelmien vuoksi pelaamaan varapelaajien kanssa.

Päivän kolmanneksi viimeisessä ottelussa kotiyleisön eteen tavoitteleva Liquid saa vastaansa Cloud9:n. C9 ei nykyisin ole Pohjois-Amerikkalainen joukkue organisaation perustasta huolimatta, vaan joukkueella on nykyään venäläinen kokoonpano, joka tunnettiin ennen nimellä Gambit.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Liquidin yllä leijuu valtavia rosterihuhuja. Joukkueen ranskalainen pelaaja Richard “shox” Papillon haluaa huhujen mukaan pois joukkueesta, ja kun tämä on tilanne, ei Liqudin kokoonpano ole varmastikaan hengen sekä joukkuepelaamisen kannalta aivan ykkösiskussa.

Cloud9 on jo yleisellä tasolla selvästi vahvempi ja kyseinen kerroin kelpaisi, vaikka Liquid ei olisikaan hajoamassa. Kun tilanne on kuitenkin tämä, ja Cloud9 saapuu turnaukseen allaan suuri pettymys Majoreilla, on joukkueen yksinkertaisesti voitettava tälläiset ottelut Dallasissa. 2,5 -kierroksen tasoitus napataan lapulle todella mielellään, kun kertoimeksi saa peräti 1,66.

10 euroa pelirahaa