CS la 24.09. klo 17:00

Liquid - Eternal Fire

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Neljän tähden tuplakerroin! Eternal Firen Dust 2 järjettömän kovassa iskussa – taipuuko Liquid?

ESL Pro Leaguen D-lohkon lauantain toisessa ottelussa nähdään vedonlyönnillisesti erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun Pohjois-Amerikan Team Liquid saa vastaansa turkkilaisjoukkue Eternal Firen. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se alkaa klo: 17:00. Liquid on kertoimien valossa yllättävänkin suuri ennakkosuosikki, vaikka Eternal Fire on viime aikoina osoittanut pystyvänsä pelaamaan todella kovalla tasolla varsinkin joukkueen parhaimmissa kartoissa.

Ottelun avainsana on tällä kertaa Dust 2. Eternal Fire tulee nimittäin poistamaan vakipoistonsa Ancientin, kun Liquid puolestaan poistaa Nuken. Liquid saa omaksi kartakseen esimerkiksi Miragen, missä joukkue on edelleenkin voittamaton viimeisen kolmen kuukauden aikana. Eternal Fire puolestaan saa itselleen juurikin sen kuuluisan Dust 2:n, missä Liquid on ailahdellut. Eternal Fire puolestaan on tykitellyt Dustia viimeisen kolmen kuukauden aikana yhdeksän kertaa, mistä on tarttunut kahdeksan voittoa.

Cloud9 on ainoa joukkue, joka onnistui EF:n Dustissa voittamaan, ja sekin ottelu meni äärimmäisen tiukaksi. Turkkilaisjoukkue osaa selvästikin pelitellä Dustia, ja kun ottaa huomioon Liquidin vähäiset pelimäärät sekä vaikeudet kyseisessä kartassa, on Eternal Firen karttavoitto äärimmäisen todennäköinen.

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Talleta ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Eternal Fire +1,5 kertoimella 1.81
4. Kun vetosi voittaa lunastanut käytännössä tuplakertoimella 2 x 1.81

İsmailcan Dörtkardeş

@XANTAREScsgo
We tried everything we could but unfortunately we lost 2-0. ggwp @C9CSGO, thanks for your support.