CS ke 13.04. klo 19:30

Liquid - Evil Geniuses

EG ja Liquid taistelevat paikasta majoreilla!

PGL Major Antwerp -turnauksen Amerikan RMR-karsinnoissa on ratkaisun hetket käsillä. FURIA ja MIBR ovat jo varmistaneet paikkansa majoreilla, ja kilpailevat torstaina keskenään suorasta paikasta majorien Legends Stagella. Leviatan ja Bad News Bears puolestaan ovat jo tippuneet turnauksesta ulos. Keskiviikkona selvitetään, mitkä kolme joukkuetta liittyvät FURIA:n ja MIBR:n joukkoon, ja mitkä kolme joukkuetta tippuvat turnauksesta ulos.

Ehkäpä päivän mielenkiintoisin ottelu osuu alkavan parhaaseen katseluaikaan klo: 19:30, kun Liquid ja Evil Geniuses asettuvat vastakkain paras kolmesta -formaatilla pelattavaan otteluun taistelemaan paikasta majoreilla. Ottelun voittaja lunastaa paikan, kun häviäjä puolestaan saa vielä yhden mahdollisuuden toteuttaa unelmansa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Molemmat näistä joukkueista ovat selviä suosikkeja etenemään majoreille. Liquid on selvästi vahvempi joukkue, vaikka materiaalin puolesta kyseiset joukkueet voisivat hyvinkin olla samalla viivalla. EG:llä on ollut käynnistymisvaikeuksia, jotka toivottavasti alkavat olemaan ohi päästyään pelaamaan LAN-CS:ssää jälleen.

Liquid poistaa Nuken, kun EG puolestaan poistaa Ancientin. Liquid valitsee omaksi kartakseen varmastikin Miragen, kun EG tähtää varmastikin parhaaseen karttaansa Infernoon. Infernossa EG:llä on ollut ns. peli kunnossa, ja toivon mukaan vaikeudet on selätetty. Mikäli EG nimittäin saapuu serverille omassa formissaan, on karttavoitto enemmän kuin mahdollinen. Joukkueen suorittaminen on viime aikoina ollut kuitenkin sen verran epävarmaa, että panokset jätetään näin herkkullisesta kertoimesta huolimatta alhaisiksi.

10 euroa pelirahaa