CS ke 23.11. klo 20:00

Liquid - G2

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

G2 kruisailee helppoon voittoon tulivoimansa ansiosta – HooXia ei tarvita

BLAST Premier Fall Final -turnaus starttaa keskiviikkona. Mukana on kahdeksan joukkuetta, jotka kilpailevat BLAST:n World Finals -sarjataulukossa halutuista pisteistä, joiden perusteella määrätään viimeiset neljä joukkuetta, jotka lähtevät pelaamaan miljoonan dollarin palkintopotilla varustettuun BLAST:n World Finals -turnaukseen Abu Dhabiin. Onhan toki Fall Finalsissakin panosta, sillä turnaus pelataan Kööpenhaminan Royal Areenalla, ja palkintopotissa on 250 000 dollaria.

Keskiviikon viimeisessä ottelussa Team Liquid saa vastaansa G2:n. Ottelu alkaa klo. 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. G2 on pienoinen ennakkosuosikki otteluun, mutta joukkueen kerroin on pysynyt pelattavana. Liquid oli nimittäin umpisurkea Rion Majoreilla, joihin G2 tosin ei edes selvinnyt RMR-karsinnoista.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

G2:lla on ollut lähes kaksi kuukautta aikaa harjoitella uuden kokoonpanonsa kanssa. Faktat pysyvät silti faktoina, eikä joukkueen uudesta IGL:stä Rasmus “HooXi” Nielsenistä ole kahdessa kuukaudessa tullut parempaa pelaajaa. Kun tarkastellaan kuitenkin ottelua Liquidia vastaan, ei hänen tarvitsekaan olla.

Liquidin IGL Nicholas “nitr0” Cannella ei myöskään ole frägihirmu. G2:n puolen tulivoima on huomattavasti kovempi, kuin Liquidilla, joka on pitkälti kahden pelaajan varassa. Liquid myöskin elää melko vahvasti Mareks “YEKINDAR” Gaļinskisisin entryistä, ja mikäli herra ei suorita, on Liquid hyvin pitkälti rakentamassa kierroksiaan 4v5 -tilanteista. G2 hoitelee ottelun pelkästään joukkueen yksilötason ansiosta.

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
We do this again