CS to 24.03. klo 20:30

Liquid - GODSENT

Liquid lohkon kärkijoukkue? C-Lohko uskomattoman heikkotasoinen

Torstain viimeinen ESL Pro League-ottelu pelataan klo: 20.30 alkaen. Ottelussa ensimmäisen ottelunsa BIG:ä vastaan vienyt Liquid saa vastaansa brassijoukkue GODSENT:n. Ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Movistar Ridersille avausottelunsa hävinnyt GODSENT on yksi lohkon heikoimpia joukkueita.

Pro Leaguen C-lohko on jo pelkästään joukkueiden puolesta hyvin erikoinen. Lohkossa ei ole Gambitin lisäksi muita kärkijoukkueita, ja kun ottaa huomioon BIG:n nykyisen formin, on lohkossa peräti kolme äärimmäisen heikkoa joukkuetta, joiden ei edes pitäisi taistella pudotuspeleihin pääsystä. Kolme joukkuetta kuitenkin lohkosta etenee, jonka vuoksi tilanne on se, että Gambitin ja Liquidin lisäksi myös yksi näistä lohkon heikoista joukkueista tulee tiensä pudotuspeleihin löytämään.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

GODSENT on selvä altavastaaja Liquidia vastaan. Joukkueen karttavalikoima on myös äärimmäisen heikko, joka avaa tilaisuuden löydä Liquidin ottelutasoituksen puolesta. GODSENT tulee poistamaan varmastikin Dust 2:n, kun Liquid puolestaan poistaa varmastikin Nuken.

Liquid saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Miragen, missä GODSENT ei ole voittanut otteluakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana. GODSENT tähtää joko Ancientiin tai Vertigoon. Liquidin pitäisi molemmissa kartoissa olla selvästi tasokkaampi joukkue jo pelkästään materiaalinsa puolesta. GODSENT ei myöskään ole ihmeellinen joukkue kummassakaan kartassa, minkä vuoksi 2,30 -kertoimella varustettu Liquid tasoituksella on erittäin hyvä pelivalinta pienin panoksin.

10 euroa pelirahaa