CS ke 21.09. klo 20:30

Liquid - Movistar Riders

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oho! Movistar Riders umpisurkea – Liquidin tasoitukselle loistokerrointa!

ESL Pro Leaguen D-lohkon keskiviikon viimeisessä ottelussa Pohjois-Amerikasta kotoisin oleva Liquid saa vastaansa parhaan pelaajansa ENCE:n riveihin menettäneen Movistar Ridersin. Ottelu alkaa klo: 20:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Movistar Riders on ollut umpisurkea menetettyään Alvaro “SunPayus” Garcian. Herra oli ylivoimaisesti Movistar Ridersin paras pelaaja, eikä hänet korvannut Antonio ‘Martinez’ Martinez ole pystynyt läheskään samanlaisiin suorituksiin eikä tilastoihin. Martinez on huomattavasti heikompi AWP-pelaaja.

Movistar Riders saa erittäin kovan vastuksen Pro Leaguen avausotteluunsa. Vastaan asettuu edelleen Mareks “YEKINDAR” Gaļinskisin kanssa pelaava Liquid, joka on viime aikoina näyttänyt olevan todella kovassa iskussa. Liquid ei ole viime aikoina hävinnyt kuin kertaalleen NAVI:lle, sillä joukkue onnistui BLAST:ssä voittamaan G2:n, Complexityn, NIP:n ja Heroicin.

Liquid tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Nuken, kun Movistar Riders puolestaan poistaa Dust 2:n. Liquid valitsee omaksi kartakseen esimerkiksi Miragen, missä Movistar Riders on ollut umpisurkea. Mirage on sen verta rehellinen kartta, että jo pelkkä tasoero joukkueiden välillä suo selvän edun Liquidille. Movistar valinnee omaksi kartakseen Ancientin tai Overpassin, sillä joukkueen paras kartta Nuke on edelleenkin Liquidin vakipoisto.

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat sen heti tuplana tilillesi.
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Liquid -1,5 kertoimella 1.80.
4. Kun vetosi voittaa, olet lunastanut käytännössä tuplakertoimella 2x 1.80 🔥