CS ti 08.11. klo 23:00

Liquid - Spirit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistokerrointa Liquidille! – Liquidin puolesta puhuu kokemus ja karttavalikoima

IEM Rio Major -turnauksen Legends Stagen viimeinen pelipäivä pelataan tänään tiistaina 8. päivä marraskuuta. Luvassa on kolme viimeistä Legends Stagen ottelua, joiden voittajat lunastavat paikkansa puolivälierissä, kun taas häviäjät tippuvat turnauksesta ulos.

Yksi näistä joukkueista on Pohjois-Amerikasta kotoisin oleva Liquid, jossa nykyään pelittelee myös vakituisena pelaajana latvialainen Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis. YEKINDAR on ollut hieman unessa tässä turnauksessa, mutta se ei Liquidin viisikkoa ole hidastanut, sillä joukkue on pelannut yllättävän hyvin. Mikäli YEKINDAR herää tähän otteluun venäläisjoukkue Spiritiä vastaan, ei Spiritillä ole mitään mahdollisuuksia.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Liquidin puolesta puhuu kokemus sekä karttavalikoima. Liquid poistaa vakipoistonsa Nuken, joka on Spiritin paras kartta. Spirit puolestaan poistaa Infernon. Liquid saa tällöin omaksi kartakseen esimerkiksi Miragen, missä joukkueella on 83% voittoprosentti. Spirit on voittanut Miragessa vain 33% pelaamistaan otteluista.

Spirit valinnee itselleen Vertigon tai Dust 2:n, jotka ovat myös hyviä karttoja Liquidille. YEKINDAR on erittäin tärkeä pelaaja etenkin Vertigossa, jossa herra pystyy luomaan joukkeelleen valtavan määrän tilaa. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Ancient, sillä Spirit poistaa hyvin todennäköisesti vain kaksi kertaa joukkueen pelaaman Overpassin. Liquid saa kaksi loistokarttaa otteluun, missä joukkueen pitäisi peli klaarata.

Intel® Extreme Masters

@IEM
Check out the schedule for round 5 of the #IEM Rio Legends Stage!

3 series, 3 spots left in the Jeunesse Arena.

11:00 BRT / 15:00 CET: @mousesports vs. @ENCE

14:30 BRT / 18:30 CET: @BIGCLANgg vs. @natusvincere

18:00 BRT / 22:00 CET: @TeamLiquidCS vs. @Team__Spirit

Kertoimet ottelulleTeam Liquid - Team Spirit08.11.2022