CS ke 05.10. klo 16:45

Liquid - TeamOne

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

6,45!! – Järjetön kerroin TeamOnelle!

IEM Road to Rio -karsintaturnaus Amerikan joukkueiden kesken starttaa keskiviikkona. Luvassa on jännittäviä otteluita, joista heti avauspäivänä otetaan käsittelyyn yksi äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu. Turnauksen ylivoimainen ennakkosuosikki Liquid kohtaa klo: 16:45 alkavassa paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa brassijoukkue TeamOnen. Ottelun kerroinasetelma on hyvin mielenkiintoinen, ja se käytetään ilomielin hyödyksi pienellä panostuksella.

TeamOne on ehdottomasti tällä hetkellä kuumin brassijoukkue mitä tulee formiin. Joukkue on voittanut 10 ottelua putkeen Pohjois-Amerikan puolella. Karttavalikoima on erittäin kovassa tikissä, sillä alle 70% voittoprosentilla varustettuja karttoja löytyy vain yksi. Peräti 6,45 -kerrointa saava TeamOne ei todellakaan ole niin suuri altavastaaja, sillä Liquid ei ehdi valmistautumaan otteluun lähes ollenkaan. Joukkue on sunnuntai-iltana pelannut yli seitsemän tuntia kestäneen finaalin Vitalityä vastaan, ja todennäköisesti lentänyt Maltalta Tukholmaan tätä turnausta varten vasta maanantaina.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Pitkän matkustuspäivän jälkeen tarvitaan lepoa, ja kun ottelu TeamOnea vastaan starttaa jo keskiviikkona, on preppi jo valmiiksi hyvin tuntematonta joukkuetta vastaan vähäinen. TeamOne on ehdottomasti suuri musta hevonen turnauksessa ja etenkin kyseisessä ottelussa. Napataan joukkueen kerroin talteen, sillä yllätysvoitto ei todellakaan ole mahdoton.

Team Liquid CSGO

@TeamLiquidCS
Nothing but pride for these boys 💙
We fought our way back from the brink of elimination in groups to nearly clenching the Grand Finals. This team showed resilience and a new energy that NA had needed.

Thank you to everyone for supporting us this week & GGs @TeamVitality.