ma 01.01. klo 16:00

Littler - Dolan

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jumalaista dartsia Ally Pallyssa – voiko superjunnu viedä jopa mestaruuden?

Tunnustetaan heti suoraan: vihjaaja oli Luke Littlerin kanssa edellisessä tipsissä täysin sysiyössä. Nuorukainen on tähän mennessä näyttänyt, että vain taivas on rajana, ja ei olisi mikään ihme, jos 16-vuotias kebab-kioskilla viihtyvä lapsitähti voittaisi maailmanmestaruuden. Littler tuntuu olevan täysin immuuni kaikille vastuksille, eikä miehen käsi vapissut lauantaina edes lapsuudensankarin edessä. Kyseinen ottelu sai paatuneimmatkin penkkiurheilijat täysin sanattomiksi.

Littleriä vastassa ollut vanha mestari Raymond van Barneveld nimittäin heitti aivan upean matsin, muttei silti saanut Littleriltä kuin yhden erän. Ottelu oli todella nautittavaa dartsia, ja taiston tauottua van Barneveld ja Littler kaulailivat pitkään. Hollantilainen konkari lähti lavalta pystypäin. Soihdunkantaja oli vaihtunut ja niin oli oikein. Jo pelkästään ottelun tilastoista näkee, mikä ottelun taso oli tätä ennen käytyyn Brendan Dolanin ja Gary Andersonin matsiin verrattuna.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

PDC Darts

@OfficialPDC
🤯 Littler topples Barney
🔥 Humphries wins an epic
😳 Dolan denies Anderson

What a night at Alexandra Palace! 😅💥

Van Barneveld olisi nimittäin suutinut eilisellä esityksellä kumman tahansa ulos turnauksesta, mutta kaavio oli tällä kertaa armoton. Dolanilla on nyt kaksi kovaa päänahkaa turnauksesta, sillä Andersonia ennen laulukuoroon lähti lihaksistaan ja peltoreistaan tunnettu Gerwyn Price. Lauantaina Dolania auttoi Andersonin kurja alku matsiin, mutta ei Brendanillakaan kulkenut koko matsin ajan.

Jos lauantain matseista voi mitään päätellä, Littler on jättisuosikki Dolania vastaan. Kertoimet ovat toki lattiatasolla, mutta jengaa otetaan erätasoitusvedosta. Dartsia on vielä kolme iltaa jäljellä, ja näinä iltoina saatetaan nähdä uskomatonta lajihistoriaa.

Ensi talletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.