ke 15.09. klo 22:00

Liverpool - AC Milan

Liverpool ja AC Milan tarjoavat tiukkaa taistelua perinteikkäiden seurojen kohtaamisessa!

Mestarien liigan 2005 & 2007 finaalit saavat uusinnan, kun Liverpool ja AC Milan kohtaavat jälleen. Kaksi todella perinteikästä seuraa, ja todella mielenkiintoinen matsi luvassa. Lähtökohdat ovat kuitenkin tällä kertaa eri. Liverpool metsästää jälleen yhtä kruunua lisää, Milan on taas ”happy to be here” — tauko kilpailuista kauneimmasta oli pitkä.

Mennään asiaan. Liverpoolilla on muutama poissaolo, mutta mitään mahdotonta ei pitäisi olla kyseessä. Roberto Firmino on ilmeisesti vielä sivussa (takareisi) ja Harvey Elliottilla meni nilkka sijoiltaan viime ottelussa. Jordan Henderson lienee avauksessa pienen levon jälkeen ja odotamme innolla, jos Curtis Jones saisi minuutteja penkiltä.

Jättikerroin 50.00 OG:n voitolle + 100 käteiskierrosta Book of Deadiin

Iske euron betsi OG:n voitolle NaVista – jos betsi osuu, saat 50 euroa taskuun!

Lisäksi saat lunastaa 100 käteiskierrosta Book of Deadiin.

OTA TUPLADIILI

AC Milanilla on sivussa Zlatan Ibrahimovic, mikä on luonnollisesti puhtaasti viihteen kannalta synkkää. Olivier Giroud on kuitenkin ilmeisesti kunnossa. Tiemoue Bakayoko on myös epävarma otteluun. Mitä ottelulta on lupa odottaa?

Milanilla ei ole sinänsä yhtään 1vs1-spesialistia avauksessa, mikä vaikeuttaa yhtälöä tietyllä tapaa. Rafael Leao ja Ante Rebic ovat vaarallisia ja työteliäitä, sitä ei ole kiistäminen. Stefano Pioli on myös loistava valmentaja ja Manchester United sai kokea viime kaudella kuinka vaikeasti voitettavissa Milan on. Tämä Liverpool on kuitenkin eri joukkue.

Ottelu on aivan takuulla enimmäkseen tiukka ja Milan saa varmasti omaa uhkaansa luotua. Vaikka Liverpoolin topparipari on erinomainen ilmassa, niin saattaa joku hyökkääjistä jäädä vapaaksi takatolpalle. Liverpoolin vastaprässi on todennäköisesti kuitenkin liian hyvä ja heidän struktuuri saa varmasti paremmin hallinnan tilanteesta kuin Man United viime kaudella UEL:ssä.

Markkina on ollut omaan makuun tehokas tässä pelissä, ja ei löydy ihan liikaa vihjattavaa tässä kohtaan ennen kokoonpanoja ja liikkeitä Aasiasta dogin ja alle vaihtoehtojen suuntaan. Mutta. Veto löytyi kuitenkin.

Maalaan kuvan nopeasti. Anfield, hurmos, you’ll never walk alone. Liverpool aikoo aivan varmasti pakottaa paineen heti alusta. Siksi tarttuu lapulle ensimmäisen puoliajan Liverpool -0.5 tai suomeksi, että Liverpool johtaa ensimmäisen jakson jälkeen. Varmaan aika liki 55-30-15 luokkaa jakauma. Joku on toki varmasti eri mieltä, mutta katsotaan mitä odottamat näyttävät ekan jakson jälkeen.

Tähän kylkeen vielä pienellä Liverpoolin team total yli 1.5 kelpaa lapulle. 2-1 tai 3-1 voitto tuntuvat ennakkoon yllättävän loogisilta. Tämän kilpailun pitäisi olla kuin tehty Liverpoolille.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %