Valioliiga la 20.11. klo 19:30

Liverpool - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aaron Ramsdale joutuu isoon testiin kun Arsenal matkustaa Liverpoolin vieraaksi Anfieldille

Päivän kohokohta sumuisilla saarilla nähdään kello 19:30 kun Liverpool isännöi Arsenalia. Onko Mikel Artetan miehistöllä mitään palaa, ja mitä tarttuu lapulle? Se selviää kohta.

Aloitetaan kp-tiedoilla. Liverpoolilla on sivussa: Roberto Firmino, James Milner, Naby Keita, Curtis Jones ja Harvey Elliott. Jordan Henderson ja Andrew Robertson ovat niin ikään hieman epävarmoja, joten varsinkin keskikentällä on ohutta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Arsenalilla on sivussa Granit Xhaka. Thomas Partey ja Pierre-Emerick Aubameyang ovat epävarmoja matsiin, joten Arsenalin keskikenttä on normaalia heikompi, ja kärjestä puuttuu hieman jalkoja. Nämä ovat Liverpoolia vastaan aina keskiössä.

Liverpool FC

@LFC
Next up, a return to action against @Arsenal 👊🔴

Partey ja Aubameyang olivat treeneissä, ja on mahdollista, että molempien vetäytymiset maajoukkueista pienien tällien takia oli vain mind games. Ei budjetoida siis liikaa sen varaan, että molemmat olisivat sivussa pelistä.

Arsenalin peli muuttui merkittävästi Aaron Ramsdalen sekä Takehiro Tomiyasun tulon myötä. Tänään joutuvat molemmat kuitenkin testiin. Varsinkin Ramsdalen avauspelaaminen sekä arviointi kaikissa palloissa. Saattaa olla, että tämä ei ole niin mieleenpainuva esitys häneltä hyvässä mielessä.

Tällä kertaa on vetojen suhteen tilanne haastava. Overit ovat romahtaneet ja pehmeiden välittäjien TT Liverpool over 2.5 on liian matala lähtökohtaisesti peliksi. Joutuu siis hieman kikkailemaan.

Me kaikki tiedämme Anfieldin hurmoksen, ja on syytä olettaa, että ottelu on kovatempoinen. Mitä siis kupongille?

Peliksi tarttuu HT yli 1.25 maalia. Tämä tarkoittaa siis, että yli 1.5 maalia ekalla tekee hilloa ja tulee vain puolikas tappio, jos ensimmäisellä jaksolla nähdään tasan yksi maali. Jos eka jakso on maaliton, niin ei auta itku, vaan panos on hävitty.

On kuitenkin epätodennäköistä, että ensimmäisellä jaksolla ei tulisi maaleja. Otetaan myös pieni jännäri kylkeen Virgil van Dijkin maalin muodossa — Liverpool saanee hyvin erikoistilanteita, ja saa nähdä kuka Arsenalista kykenee merkkaamaan häntä onnistuneesti.

Liverpool FC

@LFC
A 𝐏𝐄𝐑𝐅𝐄𝐂𝐓 @petercrouch hat-trick 🤩⚽️ #LIVARS