EFL Cup to 13.01. klo 21:45

Liverpool - Arsenal

Liverpoolin ykköstykit ovat Afrikassa! Iskeekö Arsenal takaisin šokkitappion jälkeen?

Liverpool kärsii kärkiyksilöidensä poissaolosta Afrikan mestaruuskisojen takia, mutta muilta osin poissaolorintamalta kuuluu myös hyviä uutisia. Arsenalilla on niin ikään muutamia kysymysmerkkejä, maajoukkuetehtäviä sekä poissaoloja. Todella pirteitä otteita Valioliigassa vuodenvaihteessa esittänyt tykkipaitainen vierailija taipui edellisessä ottelussaan yllättävälle taholle.

Moni hieraisi viime sunnuntaina silmiään avatessaan tulospalvelun tai katsellessaan ottelua, kun Arsenal ei saanut maalin maalia aikaiseksi Nottingham Forestin vieraana. Joukkue pelasi lähes parhaalla käytettävissä olleella kokoonpanollaan, mutta kaiken kukkuraksi metsämiehet latasivat 1–0-voittomaalin ottelun viimeisellä kympillä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isännillä Afrikan mestaruuskisoissa ovat tärkeät hyökkääjät Sadio Mané sekä Mohamed Salah ja keskikenttämies Naby Keita. Lisäksi varmoja poissaolijoita ovat Divock Origi sekä Harvey Elliott, joten jää nähtäväksi keitä lopulta Jürgen Kloppin joukkojen yläkerrassa pelaa huippuväännössä. Thiago Alcantara sekä Nathaniel Phillips ovat niin ikään yhä telakalla. Maalivahti Alisson Becker on toipunut koronaviruksesta Trent Alexander-Arnoldin tavoin ja myös pienestä loukkaantumisesta kärsineen Andrew Robertsonin pitäisi olla kunnossa. On toki epävarmaa ovatko sairastumisista kärsineet aivan 90-minuuttisessa kunnossa.

Arsenal-puolustaja Gabriel on jälleen pelikelpoinen Manchester Cityä vastaan tulleen ulosajonsa jälkeen. Emile Smith Rowe saattaa niin ikään olla jälleen pelikunnossa puolustaja Takehiro Tomiyasun tavoin. Granit Xhaka on kärsinyt koronan jälkioireista ja tämän pelaaminen on niin ikään hieman epävarmaa. Sivussa ovat varmasti Nicolas Pepe, Mohamed Elneny, Thomas Partey sekä Pierre-Emerick Aubameyang.

Kun pelaajatilannetta niputetaan yhteen, kärsivät molemmat joukkueet pahasti Afrikan mestaruuskisoista. Isännän ympärille nousevat kuitenkin suuremmat kysymysmerkit, sillä tehoyksikkö on todella pahasti alimiehitettynä. Vierailija vastaavasti saanee muutaman tärkeän palasen takaisin ja erityisesti puolustuspää vahvistunee merkittävästi.

Arsenalia ei pidä tuomita pelkästään edellisottelussa tulleen karmaisevan tappion vuoksi. Joukkueen pelaajisto elää tulevaan otteluun ja ainakin yläkerrassa on odotettavissa muutoksia. Mikel Artetan miehistö pelasi 1–2-tappiosta huolimatta poikkeuksellisen hyvää jalkapalloa vuoden avausottelussaan Manchester Cityä vastaan ja saman draivin päälle saadessaan joukkue voi piinata Liverpoolia. Pelivalinnaksi otetaan maltillisella panostuksella tasapeli ei vetoa -markkinassa, että Arsenal voittaa ottelun.

10 euroa pelirahaa