Valioliiga la 20.05. klo 17:00

Liverpool - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pyytämättä ja yllättäen! Eikö Liverpoolia olekaan vielä tuomittu torstailiigaan?

Uusi tarjous! Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka pelaat Uhmapelaajien kohdetta ilman tappioriskiä. Saat panoksesi kokonaisuudessaan takaisin, jos veto häviää.

Liverpoolin tulokset ovat parantuneet viimeisen kuukauden aikana roimasti ja joukkueella on mahdollisuudet jopa Mestarien liiga -paikkaan, mikä näytti vielä kuutisen viikkoa sitten täysin mahdottomalta ajatukselta. Nyt isännillä on jonossa jo seitsemän perättäistä voittoa ja nyt se hakee jo kahdeksatta – tällä kertaa Aston Villan kustannuksella.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden pelaajatilanne on melko hyvä. Philippe Coutinho on varmuudella sivussa, kuten myös Jed Steer. Molemmat ovat kauden loppuun saakka sivussa. Sen sijaan sairaana ollut Calum Chambers saatetaan nähdä Anfieldin viheriöllä, mutta epävarmaa se on. Liverpoolilla tutut nimet eli Thiago, Naby Keita, Calvin Ramsay sekä Stefan Bajcetic jatkavat sairastuvalla. Darwin Nuñez lienee niin ikään sivussa, mutta Roberto Firmino kuitenkin palaa kehiin, joten hyökkäykseen on tulossa lisävahvistusta.

Kuten todettu, on Liverpoolin tulostaso parantunut järjettömän paljon. Joukkue on saanut hyvistä suorituksistaan kosolti itseluottamusta ja se pelaa tällä hetkellä todella vapautuneesti. Joka tapauksessa panosta piisaa nyt enemmän kuin riittävästi – ottelun enemmän pelanneella Manchester Unitedilla on yksi piste enemmän plakkarissa ja se erottaa Jürgen Kloppin miehistön Mestarien liiga -paikasta tällä hetkellä.

Liverpool FC

@LFC
A Stevie hat-trick, Kuyt and Riera clinical, as well as a stunning Reina assist secured all three points against Villa back in 08/09 🤩

@SCJohnson | #LIVAVL

Aston Villa on ollut vahva kotonaan, mutta reissun päällä joukkueella on ollut suuria hankaluuksia saada tulosta aikaiseksi. Parissa viimeisimmässä vieraskamppailussaan joukkue on jäänyt ilman maalia ja pisteitä eikä valoa näy tunnelin päässä. Vaikka Liverpool on voittanut pari edellistä kotiotteluaan vain 1–0-numeroin Fulhamia ja Brentfordia vastaan, olisi se voinut tehdä näissä vaikka neljä tai viisikin maalia paikkojen pohjalta.

Uhmapelaajat ei usko, että Darwinin poissaolo syö Liverpool-hyökkäyksestä mitään. Pikemminkin tekeminen saattaa suoraviivaistua ja uusille ratkaisijoille tulee tilaa. Aston Villalle on tiedossa kylmää kyytiä lauantaina ja pelivalinnaksi napostellaan kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Liverpool -1).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat panoksen takaisin, jos veto ei osu!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia. Kun betsaat kohdetta Liverpool -1 tänään, saat panoksesi takaisin vedon mennessä väärin!

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä.
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta Liverpool -1 kertoimella 1,74.
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 44€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voit voittaa mukavasti riihikuivaa, mutta vähintäänkin saat panoksesi takaisin.

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.