Mestarien liiga ke 13.04. klo 22:00

Liverpool - Benfica

Darwin Núñez venyttää verkkoa jopa Anfieldilla!

Benfica tarvitsee massiivisen ihmeen selviytyäkseen Mestarien liigan välieriin. Ensimmäinen osaottelu Estádio da Luzilla päättyi Liverpoolin 1-3 -voittoon, joten kahden maalin suuruinen vierasvoitto olisi kaivettava jatkoajalle. Matsin lähtökohdat takaavat Poolille myös normaalia parempia mahdollisuuksia kääntää peliä nopeasti ja iskeä lusitaanien puolustuslinjan taakse, kuten nähtiin jo avausosassa.

Liverpoolin otteluohjelma on tämän matsin ympärillä hurja. Viikonloppuna oli Valioliigamatsi Manchester Cityä vastaan ja viikonloppuna kohdataan sama joukkue uudestaan cupin puolella. Ensi viikon tiistaina on kuuma kohtaaminen ManUa vastaan. Nyt on pidettävä fokus kuitenkin tiukasti Benficassa, ettei vahinkoja satu.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Benfica ei ole aivan tyystin ilman mahdollisuuksia ja maalintekoon vieraiden pitäisi kaiken järjen mukaan kyetä. Darwin Núñez pitää tästä jo yksin huolen – uruguaylainen oli jo Lissabonissa jatkuva uhka ja maalintekoon yltäminen oli silloin ansaittua. Viikonloppuna Núñez paukutti hatullisen Portugalin liigassa, joten formi on kuuma.

Jürgen Klopp saa operoida keskiviikkona parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan, mutta joitakin lepuutuksia varmasti nähdään – rosterin leveyshän sallii tämän aivan mainiosti. Lucas Veríssimo ja Rodrigo Pinho ovat vierailta lasaretissa. Painetaan BTTS:ää lapulle medium-patilla!

10 euroa pelirahaa