Valioliiga la 19.08. klo 17:00

Liverpool - Bournemouth

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Anfieldilla kolisee lauantaina urakalla! Saako Bournemouthkin venytettyä verkkoa Alissonin takana?

Liverpool isännöi Valioliigan kakkoskierroksella lauantaina Bournemouthia Anfieldilla. Pool aloitti kautensa Stamford Bridgellä Chelsean vieraana ja tuliaisiksi Merseysidelle saatiin tasuripiste. Bournemouth sen sijaan piti West Hamin kurissa Vitality Stadiumilla samoin 1-1-lukemin. Pool on jättisuosikki lauantaina, mutta kiusaako Cherries kuitenkin hieman kotijoukkuetta?

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit saada kaksin kappalein 10 euron ilmaisvetoja!

Liverpoolin puolustuspelaaminen ei ollut Chelsea-matsissa kaikkein kauneinta katsottavaa ja lähempänä Chelsean voitto ilman muuta oli. Hyökkäysvoimaahan Poolilla piisaa kesän siirtoikkunan jälkeen reilusti, mutta ongelmat ovat olleet pinnalla omassa päässä jo viime kaudesta asti. Nyt Jürgen Klopp sai sentään Stuttgartista japanilaisen Wataru Endon, joten tässä voi olla ratkaisun avain.

Liverpool FC

@LFC
Lucho rises highest at the Kop end ⚽️

#LIVBOU


Endo ei välttämättä vielä avaa lauantaina, mutta kokoonpanoon taitaa Klopp kuitenkin uuden pelimiehensä saada. Thiago ja Stefan Bajcetic jatkavat vielä reilun viikon verran sivussa. Kirsikoilta puuttuu sen sijaan Alex Scott, Marcus Tavernier, Dango Ouattara, Lewis Cook ja Ryan Fredericks. Lloyd Kelly ja Adam Smith ovat kysymysmerkkejä.

Lauantaina maistuu kupongille over 3,5. Liverpool saanee useampaan otteeseen Bournemouthin verkkoa venytettyä ja kun huomioidaan isäntien puolustustyöskentelyn olevan kovin kehnoissa kantimissa, jää nopeasti vastaan iskevälle Bournemouthillekin takuulla saumoja Poolin päädyssä.

Voita kympillä 19€ – saat 20€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa erinomaisen uudistetun tervetulotarjouksen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 19€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa yli 3,5 maalia kertoimella 1,90.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.