la 06.05. klo 19:30

Liverpool - Brentford

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelaako Valioliigan “jättiläistenkaataja” Liverpoolin lauantaina kebab-kioskille?

Kovaan vireeseen kauden päätösmetreillä äitynyt Liverpool saa vieraakseen Brenfordin lauantaina Valioliigassa. Manchester United johtaa Poolia neljällä pisteellä, mutta Jürgen Kloppin ryhmällä on peräti kaksi ottelua enemmän pelattuna. Näyttää siis siltä, että ensi kaudella pelataan Anfieldilla Eurooppa-liigaa.

Brentfordillakin on vielä ohuet saumat ensi kaudeksi europeleihin, mutta todennäköisempää on, että edessä on vain kotimaan kilpailuja. Maalis-huhtikuussa Thomas Frankin suojatit pelasivat kuusi peliä peräjälkeen ilman voittoa ja tämä huono runi käytännössä on vesittänyt joukkueen villeimmät unelmat.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Brentford FC

@BrentfordFC
Sent him for a hotdog


Kloppilta puuttuu lauantaina Thiago, Stefan Bajcetic, Calvin Ramsay sekä mahdollisesti edelleen Roberto Firmino ja Naby Keïta. Keane Lewis-Potter ja Pontus Jansson ovat loppukauden sivussa Mehiläisiltä ja lauantaina voivat lisäksi olla sivussa Thomas Strakosha, Kristoffer Ajer ja Christian Norgaard.

Lähdetään betseissä näillä kertoimilla Brentfordin kelkkaan. Liverpool puolustaa edelleen varsin heikosti ja Brentfordilla on puolellaan lauantaina lepoetu – Pool pelasi keskiviikkona kotona Fulhamia vastaan. Brentford on kaatanut tällä sesongilla urakalla jättiläisiä ja lauantaille on vielä tilauksessa yksi iso päänahka. Lapulle lähtee Brentford +1 eli Poolin niukalla voitolla veto menisi mitätöintiin.