la 30.10. klo 17:00

Liverpool - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liverpoolin on syytä olla varuillaan lokkilauman iskiessä Anfieldille!

Liverpool isännöi erinomaisen alkukauden pelannutta Brightonia lauantaina. Ottelun lähtöasetelmat ovat kiinnostavat. Vierailijan hyvät otteet ovat siivittäneet sen viidenneksi sarjassa, kun isäntä puolestaan on sarjakakkosena viimeviikkoisen Manchester United -murskavoittonsa parantamalla maalierolla. On huomioitavaa, että Liverpoolilla on tiedossa keskiviikkona tärkeä taisto Mestarien liigassa.

Brighton on ollut yksi positiivisimmista yllättäjistä Valioliigassa alkukaudella. Joukkue on sarjassa viidennellä sijalla, kun takana on yhdeksän kierrosta. Joukkueen maaliero on 9–9 ja pisteitä sillä on kasassa 15. Viime viikonloppuna lokkipaitainen vierailija kärsi 1–4-tappion Manchester Cityä vastaan, mutta sitä ennen joukkueella oli käynnissä vakuuttava viiden ottelun pisteputki.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jürgen Kloppilla on tekemistä, sillä Liverpoolille ei lauantaina taatusti riitä mikään perusläpsyttely. Kurinalaista Brightonia vastaan maalinteko on ollut kuluvalla sesongilla melkoinen haaste kovemmillekin joukkueille. Tulevan kamppailun osalta isännillä ovat loukkaantuneina ainakin Harvey Elliot sekä James Milner, joiden lisäksi sivussa lienee myös tärkeä brassikeskikenttä Fabinho. Atlético Madrid vierailee tulevana keskiviikkona Anfieldin nurmella, joten saksalaisvalmentaja joutuu miettimään myös peluutustaan otteluruuhkan kannalta.

Liverpool ja Klopp joutunevat tekemään muutamia kompromisseja. Kärkikaluston miehille olisi saatava Atlético-ottelun alla myös lepoa, mikä tarkoittanee, että esimerkiksi Manchester Unitedia vastaan viime viikonloppuna 0–5-murskajaisissa takuumiehinä toimineita hyökkääjätähtiä ei välttämättä kentällä täyttä 90-minuuttista nähdä. Pelivalintana kokeillaan maltillisella panostuksella tuplamahdollisuus-markkinan tasapeli tai vierasvoitto -kohdetta (X2).