FA Cup su 06.02. klo 14:00

Liverpool - Cardiff

Liverpoolin sairastupa on tyjentynyt! Lähtökohdat tähän sunnuntaibetsiin vaikuttavat todella vahvoilta

Liverpoolin pelaajatilanne on parantunut maaottelutauolla huomattavasti ja joukkue voi päästä Afrikan mestaruuskisojen finalisteja lukuun ottamatta jopa parhaalla miehistöllään Cardiff-otteluun. Se, millaisella avauskokoonpanolla isäntä liikenteeseen lopulta lähtee, on eri asia. Vierailla olisi ainoastaan voitettavaa, mutta lukuisista jo nähdyistä neloskierroksen FA Cup -yllätyksistä huolimatta tämä ottelu ei välttämättä ole paikka erikoisuuksille. Walesilaisilla on useampi tärkeä pelaaja, joka ei ole ottelussa pelikelpoinen.

Cardiff on voittanut pari edellistä otteluaan Mestaruussarjassa, jossa se on kuitenkin häntäpäässä. Välitöntä putoamisvaaraa joukkueella ei ole, mutta nykylähtökohdista vierailu Anfieldille tuntuu pahasti liian suurelta haasteelta. Liverpoolin pelaajatilanne on parantunut ja joukkue saa taatusti virtaa muutamien tärkeiden miesten palatessa kehiin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Harvey Elliott on pitkästä aikaa pelikunnossa ja minuutteja on luultavasti tarjolla jo Cardiffia vastaan Sadio Manén sekä Mohamed Salahin valmistautuessa Afrikan mestaruuskisojen finaaliin. Thiago Alcantara on todennäköisesti kunnossa ja niin ikään maajoukkuetehtävissä ollut Naby Keita hyppää pitkästä aikaa mukaan. Jopa pitkään polvivammaansa kuntouttanut Divock Origi saattaa olla valmis kehiin jo sunnuntaina. Tuore hankinta Luis Diaz tuskin pelaa vielä tulevassa kamppailussa.

Vierailla Sean Morrison, Curtis Nelson sekä Joe Ralls saattavat olla sivussa loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi Uche Ikpeazu, Max Watters, Cody Drameh sekä Algie Doughty eivät ole tässä kamppailussa pelikelpoisia. Steve Morison joutuu väkisinkin tekemään isoja kompromisseja miehistönsä suhteen, mikä palvelee tässä tapauksessa vahvaa ennakkosuosikkia.

Vaikka Liverpool lähtisi tulevaan kamppailuun vahvastikin perinteisemmin varamiehinä tunnetuilla herroilla höystetyllä avauksella, on sen voitto äärimmäisen todennäköinen. Jürgen Klopp haluaa varmasti saada joukoilleen hyvän lähdön maaottelutauon jälkeen ja tuleva ottelu palvelee myös kovaan torstaina pelattavaan Leicester-matsiin valmistautumista.

Pelivalinnaksi otetaan, että kotijoukkue voittaa vähintään kolmella maalilla (Liverpool -2,5). Kerroin on vielä pelipäivän vastaisena yönä yllättävänkin hyvä, mutta vieraiden poissaolotilanteen varmistuessa sen voi odottaa laskevan. Ota betsistä kaikki irti loistavan edun uhmakkaille tarjoavalla FansBetillä – ohjeet löydät alta.

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “aasialainen handicap – Liverpool -2,5″ ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa