FA Cup la 14.05. klo 18:45

Liverpool - Chelsea

Kiiltokuva Chelsea-puolustuksesta on murentunut! Jyrääkö Liverpool mestariksi Englannin cupissa?

Chelsealla on pari kriittistä kysymysmerkkiä lauantain suuren pokaalitaistelun alla. Joukkue kohtaa Englannin Cupissa huippuvireisen Liverpoolin, joka pelaa parasta aikaa peräti kolmesta pokaalista. Englannin Cupin tittelivääntö pelataan totuttuun tapaan puolueettomalla Wembleyn stadionilla, joka pursuaa molempien joukkueiden kannattajia ja karnevaalitunnelmaa. Joukkueet tapasivat aiemmin tällä kaudella Liigacup-finaalissa, joka vedeltiin pitkän kaavan mukaan. Nyt lähtöasetelmat ovat kuitenkin huomattavasti erilaiset.

Liverpoolilla pitää kiirettä – joukkueella on ainakin teoreettinen mahdollisuus Englannin mestaruuteen ja lisäksi tulossa on Mestarien liigan finaalivääntö. Lauantaina joukkue pelaa Englannin Cupin voitosta Wembleyllä. Kokoonpanossa on yksi kysymysmerkki, kun Fabinho on loukkaantunut. Pelaaminen on kuitenkin mahdollista, mutta Jürgen Klopp tuskin haluaa riskeerata mitään luottopelaajansa suhteen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Thomas Tuchelille päänvaivaa ovat viime aikoina tuottaneet tärkeimpien keskisektorin pelaajien poissaolot. Jorginho on nyt kunnossa ja mitä todennäköisimmin myös avauksessa, mutta N’Golo Kanté sekä Mateo Kovacic ovat puolikuntoisia. Kaksikon lopullinen pelikunto ratkennee myöhemmin pelipäivänä. Chelsealla on ollut ongelmia, joihin konehuoneen loukkaantumiset eivät ainakaan ole auttaneet. Callum Hudson-Odoi sekä Ben Chilwell jatkavat pitkäaikaisloukkaantuneiden listalla.

Liverpool on hävinnyt Englannin kilpailuissa viimeksi viime joulukuussa ja Luis Díazin liityttyä joukkueeseen meno on vain vahvistunut hyökkäyspäässä. Chelsea on vastaavasti valunut viime viikkoina toiseen suuntaan. Huhti-toukokuu on ollut Tuchelin aikakauden haastavin lontoolaisille. Joukkue on päästänyt 11 ottelun otannalla peräti 17 maalia ja kuva kliinisestä – kenties Englannin kenttien vahvimmasta – alakerrasta on murentunut silmissä. Joukkue on ollut pahasti hukassa vastustajien tilanteenvaihdoissa ja ihmeellisiä virheitä on tullut jatkuvalla syötöllä. On tuntunut siltä, että joukkue on itseluottamuksensa lisäksi hukannut Tuchelin osaltaan luoman identiteetin.

Varmasti pitkään vellonut ja vastikään ratkennut omistajakohu on saattanut vaikuttaa johonkin, mutta periaatteessa kyseisellä asialla ei pitäisi olla urheilullisen menestyksen kanssa mitään tekemistä. Joukkue putosi Mestarien liigassa Real Madridille, vaikka pelasi huhtikuun parasta jalkapalloaan kyseisissä puolivälierissä. Tuon putoamisen jälkeen joukkue on ainakin ajoittain vaikuttanut entistäkin aneemisemmalle.

Näistä lähtökohdista on todella vaikeaa uskoa lontoolaisten mestaruuteen. Liverpool voitti Tuchelin miehistöä vastaan Liigacupin vasta rankkupotkukisassa ja 11. parissa, kun Kepa Arrizabalaga laukoi pallon taivaan tuuliin ja Liverpool-torjuja Caoimhin Kelleher upotti oman potkunsa espanjalaisen ohitse. Tuossa ottelussa Kepa tuli sisään vasta rankkareille, mutta tulevassa matsissa vähälle vastuulle jäänyt maalivahti saattaa jopa saada startin. Tällä kertaa pitkän kaavan ratkaisua tuskin tarvitaan. Pelivalinnaksi otetaan Liverpool-voitto (1×2) maistuvalla kertoimella.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla

1. Avaa pelitili Sportazalle tästä

2. Tee talletus (20–200€)

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle 1×2 – Liverpool

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua

  • kierrätys on vain 5 x talletus & bonus

10 euroa pelirahaa