Valioliiga la 21.10. klo 14:30

Liverpool - Everton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kohti keskikastia viilettävä Everton voi olla lauantain derbyssä Poolille yllättävän kova pähkinä purtavaksi!

Lauantaina laitetaan taas Valjukarkelot käyntiin Merseysiden derbyllä, kun Everton vierailee Anfieldilla! Liverpool lähtee tuttuun tyyliin isona suosikkina tähän kamppailuun, mutta onko Everton kuitenkaan aivan niin iso dogi kuin mitä kertoimista voisi päätellä?

*Nappaa 100 euron edestä ilmaisvetoherkkua! Vihjeen lopussa on toimintaohjeet.

Liverpoolin pelaajatilanne on ottelun alla hieman kinkkinen, kun Darwin Núñez ja Luis Díaz kellottivat isot minuutit Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa ja Cody Gakpo on mitä ilmeisimmin vielä lasaretissa. Nuñez saattaa siis ”joutua” avaukseen Diogo Jotan ja Mohamed Salahin kaveriksi. Gakpon ohella Stefan Bajcetic on puolikuntoisena ja Andy Robertson, Curtis Jones, Thiago ja Caoimhin Kelleher ovat sivussa.

Premier League

@premierleague
Whenever one of his @Everton teammates scores, @abdoudoucoure16 is always first on the scene 📸


Evertonilta sen sijaan saattaa olla kolmikko Dele Alli, Séamus Coleman ja André Gomes poissa, mutta pelikuntokin on vielä mahdollisuuksien rajoissa. Sean Dychellä alkaa olla siis rosteri vähitellen terveiden kirjoissa ja Toffees esiintyi ennen maaottelutaukoa myös sen verran mukiinmenevästi, että keskikastiin nouseminen on ilman muuta nähtävä realistisena skenaariona.

Lähdetään lauantain derbyssä näillä kertoimilla Evertonin reppuselkään – kuitille napsitaan vieraita +1,5:n tasoituksella. Pelillisesti Dychen poppoo on ollut alkukaudesta Valioliigan parhaimmistoa oikeastaan molemmissa päissä. Tulokset lagaavat hieman perässä, mutta eiköhän Toffees nouse etenkin nyt sairastuvan tyhjentyessä kohti keskikastia.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Everton +1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.