Valioliiga su 24.04. klo 18:30

Liverpool - Everton

Teurastaako Liverpool taas vastustajansa? Hyvät neuvot ovat Frank Lampardille kalliita Merseysiden derbyssä

Liverpool pääsee todennäköisesti parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan Evertonin kimppuun Merseysiden derbyn merkeissä. Kerroinasettelu kertoo karua kieltä ottelun lähtökohdista, eikä se niin väärässä ole. Vieraiden mahdollisuudet menestyä ottelussa Andfieldin illassa ovat häviävän pienet. Isäntien on käytännössä pakko poistaa pisteet tästä, jotta mestaruushaaveet säilyvät hengissä. Vierailla on pahoja loukkantumishuolia – pahimmassa tapauksessa joukkue voi jopa pullahtaa ulos Valioliigasta surkean kauden päätteeksi.

Evertonin sarjapaikka ensi kaudelle ei ole lainkaan varma. Vaikeita kamppailuita on jäljellä useita, kun Merseysiden derbyn jälkeen edessä on kotikamppailu Chelseaa vastaan ja siitä seuraavalla kierroksella vastassa on King Power Stadiumilla Leicester. Vielä kauden päättävällä kierroksella joukkue matkustaa Lontooseen Emirates Stadiumille ja Arsenalin vieraaksi. Frank Lampardin miehistö on tällä hetkellä ainoastaan pisteellä pudotusrajan yläpuolella ja takana vaanii Burnley.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Anfield on vaikea paikka mille tahansa joukkueelle, eivätkä vieraiden lähtökohdat tähän Merseysiden derbyyn ole lainkaan hedelmälliset. Kotijoukkue pääsee otteluun ainakin lähes parhaalla, ellei jopa ykköskokoonpanollaan. Ainoa pieni kysymysmerkki on Roberto Firmino, mutta brasilialaisen poissaolo ei Liverpooliin juurikaan vaikuttaisi. Laatua hyökkäyspäässä riittää ähkyyn asti. Vieraiden pelaajatilanne puolestaan on heikompi, eikä vähiten hyökkäyspäässä.

Dominic Calvert-Lewin jatkaa sivussa, kuten myös tammikuun hankinta Donny van de Beek, Andre Gomez sekä Andros Townsend. Lisäksi telakalla ovat Nathan Patterson, Tom Davies sekä puolustuksen johtohahmo Yerry Mina. Helpoksi ei ole tehty Lampardin ja kumppanien työmaata myöskään pelaajatilanteen osalta. Parissa edellisessä kamppailussaan vierailija on kyennyt ottamaan virkistävästi pisteitä kotikentällään, mutta orastava putki tyssännee tässä ottelussa kuin seinään.

Pelivalinnaksi otetaan, että vierailija ei onnistu maalinteossa. Liverpool ei tarjoile mitään ilmaiseksi ja paha vaje hyökkäyspäässä verottaa merkittävästi potentiaalia. Toinen vaihtoehto olisi toki pelata isäntien voittoa nollapelillä, mutta tästä saatava hyöty kertoimessa on niin marginaalinen, että tämä on kannattavin ratkaisu. Panostuksessa laitetaan kunnolla lihaa luiden ympärille!

10 euroa pelirahaa